{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

El pa de pessic és el pastís ideal per treure’ns de qualsevol compromís: és fàcil de fer, nutritiu i ens pot solucionar un esmorzar o berenar. Les receptes de pa de pessic han evolucionat tant els últims anys, que actualment podem trobar infinitat de versions d’aquest deliciós pastís: n’hi ha de diferents formes, colors i gustos.

3 receptes de pa de pessic fàcils i delicioses

Més enllà del tradicional pa de pessic de iogurt amb llimona, nosaltres hem seleccionat tres originals receptes que et serviran d’inspiració. Som-hi!

Recepta de pa de pessic de iogurt i nous

Ingredients:

  • iogurt natural Danone
  • 3 ous
  • 2 mesures de iogurt de sucre
  • 3 mesures de iogurt de farina
  • 1 mesura de iogurt d'oli de gira-sol
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla
  • Un bon grapat de nous

Preparació:

Preescalfem el forn a 180º.

Batem els ous amb el iogurt fins que quedi una barreja homogènia. Podem fer-ho amb la batedora de barnilles. Hi afegim l’oli d’oliva, el sucre, l’essència de vainilla i la farina tamisada juntament amb el llevat. Ho batem bé fins que no hi quedin grumolls.

Posem el grapat de nous al morter i les aixafem fins que siguin trossets petits. Incorporem i integrem les nous a la barreja.

Untem un motlle amb una miqueta de mantega, hi aboquem la barreja i ho enfornem uns 40 minuts. Per calcular-ne la cocció, punxeu-lo de tant en tant.

Recepta de pa de pessic de iogurt sense ou amb gust de canyella

Ingredients:

  • 1 iogurt natural Danone
  • 1 mesura de iogurt de llet
  • 2 mesures de iogurt de sucre blanc
  • ½ mesura de iogurt d’oli de gira-sol
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 3 mesures de iogurt de farina
  • 2 cullerades de canyella en pols (o al gust)

Preparació:

Preescalfem el forn a 180º.

Aboquem el iogurt en un recipient i hi afegim la llet i l’oli. Ho remenem bé amb la batedora de barnilles fins que els tres ingredients estiguin ben barrejats. Tamisem la farina i el llevat i ho incorporem a poc a poc a la barreja. Podem fer-ho amb un colador, donant-li copets. Ho barregem bé fins que quedi una massa homogènia.

Finalment, afegim a la barreja la canyella i ho remenem. Greixem un motlle amb mantega, hi aboquem la barreja i fornegem el pa de pessic uns 35-40 minuts.

Pa de pessic de iogurt natural i plàtan

Ingredients:

  • 1 iogurt natural Danone
  • 2 mesures de iogurt de sucre
  • 2 mesures de iogurt de farina
  • 1 mesura de iogurt d’oli d’oliva
  • 4 plàtans
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 2 ous

Preparació:

Preescalfem el forn a 180º.

Tallem els plàtans a rodanxes i les aixafem amb una forquilla fins que tinguin una textura de puré. Posem en un bol gran els ous i el sucre i els batem bé. Quan quedi una textura de crema, hi incorporem l’oli i els plàtans aixafats. Ho tornem a batre.

Hi afegim la farina i el llevat tamisats i ho barregem. Untem un motlle amb mantega i l’empolvorem amb una mica de farina. Hi aboquem la barreja i fornegem el pa de pessic durant 45 minuts.

Què t’han semblat les nostres receptes de pa de pessic? Això són tres opcions, però en pots trobar moltes més receptes a Alimenta Somriures. Explica’ns quin pa de pessic t’ha semblat més bo i atreveix-te a fer-lo!

Com es prepara?