{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

El pa de pessic és el pastís ideal per treure’ns de qualsevol compromís: és fàcil de fer, nutritiu i ens pot solucionar un esmorzar o berenar. Les receptes de pa de pessic han evolucionat tant els últims anys, que actualment podem trobar infinitat de versions d’aquest deliciós pastís: n’hi ha de diferents formes, colors i gustos.

3 receptes de pa de pessic fàcils i delicioses

Més enllà del tradicional pa de pessic de iogurt amb llimona, nosaltres hem seleccionat tres originals receptes que et serviran d’inspiració. Som-hi!

Recepta de pa de pessic de iogurt i nous

Ingredients:

  • iogurt natural Danone
  • 3 ous
  • 2 mesures de iogurt de sucre
  • 3 mesures de iogurt de farina
  • 1 mesura de iogurt d'oli de gira-sol
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla
  • Un bon grapat de nous

Preparació:

Preescalfem el forn a 180º.

Batem els ous amb el iogurt fins que quedi una barreja homogènia. Podem fer-ho amb la batedora de barnilles. Hi afegim l’oli d’oliva, el sucre, l’essència de vainilla i la farina tamisada juntament amb el llevat. Ho batem bé fins que no hi quedin grumolls.

Posem el grapat de nous al morter i les aixafem fins que siguin trossets petits. Incorporem i integrem les nous a la barreja.

Untem un motlle amb una miqueta de mantega, hi aboquem la barreja i ho enfornem uns 40 minuts. Per calcular-ne la cocció, punxeu-lo de tant en tant.

Recepta de pa de pessic de iogurt sense ou amb gust de canyella

Ingredients:

  • 1 iogurt natural Danone
  • 1 mesura de iogurt de llet
  • 2 mesures de iogurt de sucre blanc
  • ½ mesura de iogurt d’oli de gira-sol
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 3 mesures de iogurt de farina
  • 2 cullerades de canyella en pols (o al gust)

Preparació:

Preescalfem el forn a 180º.

Aboquem el iogurt en un recipient i hi afegim la llet i l’oli. Ho remenem bé amb la batedora de barnilles fins que els tres ingredients estiguin ben barrejats. Tamisem la farina i el llevat i ho incorporem a poc a poc a la barreja. Podem fer-ho amb un colador, donant-li copets. Ho barregem bé fins que quedi una massa homogènia.

Finalment, afegim a la barreja la canyella i ho remenem. Greixem un motlle amb mantega, hi aboquem la barreja i fornegem el pa de pessic uns 35-40 minuts.

Pa de pessic de iogurt natural i plàtan

Ingredients:

  • 1 iogurt natural Danone
  • 2 mesures de iogurt de sucre
  • 2 mesures de iogurt de farina
  • 1 mesura de iogurt d’oli d’oliva
  • 4 plàtans
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 2 ous

Preparació:

Preescalfem el forn a 180º.

Tallem els plàtans a rodanxes i les aixafem amb una forquilla fins que tinguin una textura de puré. Posem en un bol gran els ous i el sucre i els batem bé. Quan quedi una textura de crema, hi incorporem l’oli i els plàtans aixafats. Ho tornem a batre.

Hi afegim la farina i el llevat tamisats i ho barregem. Untem un motlle amb mantega i l’empolvorem amb una mica de farina. Hi aboquem la barreja i fornegem el pa de pessic durant 45 minuts.

Què t’han semblat les nostres receptes de pa de pessic? Això són tres opcions, però en pots trobar moltes més receptes a Alimenta Somriures. Explica’ns quin pa de pessic t’ha semblat més bo i atreveix-te a fer-lo!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.