{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Les postres són un element típic de Nadal: els torrons, el massapà, els bombons, el tortell de Reis, la xocolata… acompanyen les llargues sobretaules familiars d'aquests dies. Tots són plaers deliciosos que enamoren tota la família i que poden ser aliments nutritius però s'han de gaudir amb mesura.

Avui us porto una selecció de postres ideals perquè en mengeu aquest Nadal:

A més d'aquestes postres, ja sabeu que els torrons són les postres nadalenques per excel·lència. S'elabora a base d'ingredients naturals: mel, sucre, ametlles, ou, entre d'altres… Però és important recordar que, encara que és ric en greixos saludables, proteïnes i fibres també conté sucre i és molt calòric.  Per això sempre us dic: podem regalar-nos un capritx… però amb mesura! : )

Ara també podeu gaudir del torró a les iogurteries Danone amb un nou topping nadalenc: la crema de torró! Un topping que podreu provar amb neula o sense, i que estic segura que us encantarà.  Cal afanyar-se perquè només estarà disponible fins al 8 de gener a les iogurteries* de Madrid, Barcelona i des del passat 15 de desembre, a la nova iogurteria a València (plaça dels Pinazo, 6).

Us vénen de gust, oi?

Bon profit! : )

*(Promoció topping Crema de torró disponible a les iogurteries:La Vaguada (Madrid), Poble Nou (Barcelona), Diagonal Mar (Barcelona), Carrito C.C las Arenas (Barcelona), Casa Danone (Barcelona), València).

Com es prepara?