{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Ara és la millor època de l’any per consumir els espinacs frescos, perquè entre els mesos de tardor i primavera és quan són més saborosos i nutritius. Tots sabem que els espinacs són verdures que es poden consumir tant crues com cuinades, però, i els nostres fills i filles, ja mengen espinacs?

La crema d’espinacs amb beixamel i formatge, una lasanya o canelons vegetals, per exemple, són bones maneres d’oferir aquesta verdura als nens. Però, de fet, hi ha moltes altres maneres de preparar plats amb espinacs per als més petits.

Les fulles fresques dels espinacs es poden consumir en una amanida, sempre que estiguin prou tendres. Així que aprofitem que ara és la millor època per donar-ne a la canalla, també en forma d’una amanida ben bona i original!

Per això, en aquest apunt veurem diverses idees d’amanides divertides amb espinacs. Comencem?

  • Amanida d’espinacs, tomàquet i nous: podem preparar una amanida d’espinacs frescos boníssima amb tomàquets petits tipus cirerol, nous molt trossejades i una vinagreta ben bona per sobre. Esplèndida! També hi podem afegir, si així ens agrada més, unes olives farcides o un formatge fresc. Com la preferiu vosaltres?
  • Amanida d’espinacs amb formatge: aquesta és una de les més versàtils i delicioses! Els espinacs combinen perfectament amb el formatge, i per això hi ha moltes variants d’amanides amb aquests dos ingredients: amb formatge mozzarella o un altre formatge fresc (aquests són els més suaus per als més petits de la casa), amb formatge de cabra, amb formatge blau, amb un formatge curat a dauets…
  • Amanida d’espinacs amb arròs i pollastre: una bona opció si volem convertir la nostra amanida en un plat únic i complet per a tota la família. A l’amanida d’espinacs, amb les verdures que ens vinguin més de gust (pastanaga, tomàquet, albergínia cuita…), hi podem afegir arròs integral i unes tires fines de pollastre tendre. Una combinació boníssima! Com més hortalisses hi posem, més color tindrà, i més els cridarà l’atenció als nostres fills i filles!
  • Amanida d’espinacs amb gambetes i salmó fumat: us agrada la típica recepta de pasta a la marinera, per exemple, amb salmó fumat i gambes? Doncs podem preparar el mateix per a tota la família, però amb una amanida d’espinacs. Una recomanació: amaniu-la amb oli d’oliva verge extra i un toc d’anet. Veureu quin resultat!
  • Amanida d’espinacs, amb fruita!: els espinacs frescos són una verdura que admet un munt de delicioses combinacions amb fruita. Heu provat de fer-ho? Per exemple, ambpera, poma, fruites vermelles, taronja, magrana, etc. I què us sembla si l’amaniu amb una vinagreta de maduixa i mel? Espectacular! Un toc de formatge en aquesta amanida també quedarà genial.

I, a partir d’aquestes idees, cadascú pot fer la recepta d’amanida d’espinacs amb els ingredients que més li agradin! Oi que són saboroses?

Per donar un toc més original i divertit a les nostres amanides d’espinacs també podem jugar amb la disposició dels aliments. Així doncs, podem fer, per exemple, una careta somrient perquè sigui més atractiva per als petits de casa.

Gaudiu dels espinacs amb la canalla!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.