{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMAS
{{freetag}}

Als aficionats del futbol se’ns acumulen les novetats esportives, que aquest estiu són moltes! Masses nervis i emocions que compartirem entre amics i el millor pica-pica per animar al nostre equip.  

Hummus 

Encara no has provat aquesta delícia culinària? Doncs has de saber que l’hummus, aquesta crema de cigrons per untar d’origen àrab, s’ha convertit en un dels aperitius que més triomfen en les taules dels restaurants de moda. És facilíssim de preparar i el iogurt li aporta un gust increïblement bo.

Broqueta de peix i patata rostida

Segona ronda d’aperitius amb aquestes broquetes molt senzilles de preparar. En aquesta recepta hem substituït la carn per una gran varietat de peix i marisc, una recepta més lleugera desprès d’una nit tan intensa!

Pizza casolana (i fàcil de fer)  

Per gaudir d’una bona pizza casolana tenim dues opcions: podem optar per comprar una massa per pizza o, millor encara, preparar la nostra massa de pizza a casa! En aquest post podeu aprendre a fer l’autèntica massa de pizza italiana. És molt senzill!

Aletes amb quètxup casolà

Un clàssic futbolístic importat dels grans esdeveniments esportius americans com la SuperBowl o la final de la NBA. El toc made in Spain d’aquesta recepta d’aletes està a la salsa casolana de quètxup. Per llepar-se’n els dits!

Croquetes de bacallà 

Aquestes croquetes de bacallà   segur que seran un èxit. Entre croqueta i croqueta, els nervis passen millor. A més a més, aquestes són les autèntiques croquetes casolanes de bacallà fetes amb la recepta de l’àvia. Qui podrà resistir-s’hi?

No ens oblidem de les postres... Deli de iogurt estil pastís de llimona  

No hi ha res més fresc i senzill que aquesta recepta per impressionar als teus convidats. Descobreix què fàcil que serà preparar aquestes postres!  

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre