{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
{{freetag}}

El carbassó és una hortalissa que podràs consumir durant tot l'any. Un 95% de la seva composició és aigua i conté una taxa elevada de vitamines, com l'àcid fòlic, minerals, sobretot potassi, i fibres que contribueixen al bon funcionament de l'aparell digestiu. Com plus, el carbassó també és perfecte per ajudar a mantenir l'aparença de la nostra pell en condicions normals gràcies a la seva aportació de vitamina A i vitamina C. I, a més de ser saludable, és molt versàtil i s'adapta a la perfecció a moltíssimes receptes. En forma de crema el podràs combinar amb altres hortalisses com el porro, amb abundant vitamina K i que pot ajudar al manteniment dels ossos i la pastanaga, o tubercles com la patata. Et perdràs tots els seus beneficis? Descobreix com incloure-ho a la teva dieta!

El carbassó

Cremes de carbassó

La crema és una opció estupenda per incloure hortalisses a la nostra alimentació d'una forma senzilla. Un consell per no perdre cap de les propietats del carbassó, i dels altres ingredients que agreguem a la crema, és cuinar-los al vapor en comptes de coure'ls. D'aquesta manera aconseguirem que es perdin menys minerals i vitamines. Un altre truc molt efectiu és no trossejar les hortalisses en porcions molt petites i fer-les una mica més grans, ja que es conservaran millor les seves vitamines. Ara que ja saps tot el necessari, et proposem algunes receptes, ¡descobreix-les!

Crema de carbassó

Ingredients per a 3 persones:

  • 2 carbassons 
  • 2 formatgets light
  • 1 got de llet de llet desnatada
  • Aigua
  • Sal

Preparació:

Rentem i pelem els carbassons, deixant la meitat de la pell del carbassó i tallem tot a trossos. Després ho tirem a l'olla exprés, ho cobrim d'aigua, tanquem i quan comenci a bullir comptem entre 15 i 20 minuts. O bé ho fem al vapor, entre 20 i 25 minuts. Quan el carbassó ja estigui cuinat, ho barregem amb la resta d'ingredients i ho triturem fins que adquireixi la consistència d'una crema lleugera.

Crema de carbassó y porros

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 carbassons
  • 4 porros
  • 1 ceba
  • 2 formatgets (opcional)
  • Aigua
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre
  • Nou moscada

Preparació:

En primer lloc, trossegem les verdures. Després, sofregim la ceba i els porros fins que estiguin ofegats i llavors afegim el carbassó i ho deixem durant 2 minuts. El següent pas és cobrir les verdures amb aigua, hi afegim la sal, la nou moscada i el pebre i ho deixem coure durant 20 minuts. Passat aquest temps ho retirem, hi afegim els dos formatgets, si volem aportar més cremositat, i ho batim. A punt per servir!

Crema de carbassó i patates

Ingredients:

  • 2 carbassons
  • 2 patates
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • 1 got de llet
  • 1 got d'aigua
  • Oli verge extra
  • Sal
  • Pebre

Preparació:

Trossegem tots els ingredients i els sofregim en oli durant 2 minuts. Després, en una olla afegim el got d'aigua i el de llet, i ho deixem coure durant 20 minuts. Ja només queda batre-ho i afegir la sal i el pebre a gust. Bon profit!

 

Crema suau de carbassó i pastanaga

Aquí et presentem un vídeo per a preparar una crema suau i deliciosa amb carbassó i pastanaga. No t'ho perdis!

I como a postre per aquestes delicioses cremes de carbassó pots optar per un Activia de maduixes, de kiwi-pinya o del gust que més et vingui de gust

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre