{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

És clar que el dia de Sant Valentí és un dels més especials de l’any per a les parelles d’enamorats. Aquest dia les parelles es declaren el seu amor i el perpetuen any rere any, de la manera més romàntica i especial que cadascuna hagi decidit. Es regalen bombons, dolços, flors (que boniques que són les roses vermelles!) i, fins i tot, joies. Però una cosa que segur que tots fem aquest dia és sopar amb la nostra parella; fins i tot preparar un sopar romàntic pot ser el regal perfecte per manifestar a la persona que estimem tot l’afecte i la tendresa que sentim. Quins detalls haurem de tenir en compte?

Ambient distès i còmode: recordem que “menys és més”, així que com menys ornaments recarregats, millor. Amb unes espelmes enceses distribuïdes per l’habitació i música de fons, n’hi ha prou. Sobretot, que no hi falti la vostra cançó.

Una taula que sorprengui: el millor és posar-la segons el nostre gust o el de la nostra parella. Un parell d’espelmes, una rosa vermella, els tovallons plegats en forma de cor o unes copes per brindar són detalls que sorprendran la persona per a qui preparem la celebració.

Fora tecnologies! Oblideu-vos del televisor, del mòbil i de tots els aparells i dispositius que ens distreuen dia rere dia. Només la música us ha d’enlluernar.Vosaltres i la vostra parella sou primordials!

El menú: el més important del menú és que us agradi a tots dos i que gaudiu de la vetllada. Us proposem les idees següents, entre els quals podeu triar i confeccionar el vostre propi menú:

Entrants

Amanida temperada de canonges, ruca, angules i magrana. El color vermell de la magrana hi donarà un toc passional.

Broqueta de daus d’alvocat i formatge fresc regada amb salsa de mel i mostassa. Aquesta salsa donarà una pinzellada diferent a una broqueta boníssima.

Makis de meló amb pernil. Uns rotllets que semblaran de sushi però que sorprendran.

Plats principals

Salmó amb espàrrecs de marge i salsa de iogurt.

http://www.alimentasonrisas.es/es/recetas/yogur/receta-salmon-salsa-yogur-cilantro.html

Secret ibèric amb salsa de bolets i tempura de verduretes. El secret és una carn molt fina que combina perfectament amb la salsa de bolets. Podeu escollir les verdures que més us agradin.

- Ous trencats. Talleu el pernil molt petit i les patates en forma de palla. Opcional: podeu ratllar una mica de tòfona negra per donar-li un toc molt especial.

Postres

Sopa de formatge amb salsa de fruites del bosc. Per als amants del formatge, unes postres diferents.

Trufes. Poden ser de xocolata negra, blanca, amb llet, de cafè i guarnides amb crocant, fideus de xocolata, etc. Hi ha milers d’opcions!

Altres postres d’allò més romàntiques:pastís gelat de iogurt i gerds, brownie de pruna i ametlla, pa de pessic de iogurt i maduixes, galetes amb nous i xocolata o galetes de civada amb xocolata i iogurtcopa de llimona amb iogurt, pastís de iogurt i mangocoulant de xocolata negra i cor vermell amb mousse de iogurt Danone, gaspatxo de meló amb maduixes i pètals de rosa.

Ja us esteu imaginant el menú? Sobretot, encara que no tingueu gaire traça a la cuina, penseu que el més important és sorprendre la vostra parella que, fins i tot, us admirarà més per l’interès i l’esforç que demostreu que pel menú en si.

Feliç nit de Sant Valentí i... visca l’amor!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.