{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Com va tot, amigues?

Amb l'arribada de la calor, també arriben les ganes de menjar amanides, fresques i delicioses! Moltes persones tendeixen a preparar sempre el mateix tipus d'amanida. Per què no deixeu volar la imaginació i proveu noves combinacions? Avui us donaré algunes idees perquè pugueu començar a elaborar amanides molt saboroses.

En primer lloc, podeu jugar amb alguns ingredients de base, com la patata, els llegums, la pasta o l'arròs, o afegir-hi una mica de fruita, formatge, pernil, fruita seca… o fins i tot preparar alguna salsa deliciosa amb iogurt per substituir l'oli. Així aconseguir amanides úniques i al vostre gust.

A més, podeu canviar el típic format de l'amanida; vull dir que pot ser liquada o en forma de broqueta, com un gaspatxo, o un suc de pastanaga, o una broqueta de tomàquet, cogombre, pebrot, i el que vulgueu.

A continuació us proposo algunes receptes refrescants i delicioses d'amanides perquè pugueu provar de fer-les.

  • Amanida de cogombre amb salsa de iogurt: com podeu veure, en aquesta recepta s'utilitza salsa de iogurt en lloc d'oli i vinagre per amanir i està boníssima!
  • Amanida alemanya: aquesta amanida també té salsa de iogurt i, a més, pot servir com a plat únic, perquè inclou tots els grups d'aliments.
  • Amanida de verdures i fruites amb gelatina de taronja: alguna vegada heu provat de fer gelatina de taronja per a una amanida? Oi que no és mala idea?
  • Amanida verda amb verdures marinades: Mmm…! Que n'és de bona!
  • Amanida de pastanaga amb llimona: la llimona li dóna un toc molt especial, que estic segura que us agradarà.
  • Amanida primavera de germinats i algues: les algues i la salsa de soja converteixen aquesta recepta en una amanida deliciosa i original.

Oi que es poden fer milers d'amanides? Només es tracta d'atrevir-se a provar ingredients nous, o d'afegir-ne d'altres que potser no heu tastat mai. Us animo a experimentar a la cuina, jugueu amb noves combinacions i no us conformeu sempre amb les mateixes receptes, perquè l'alimentació, a part d'una necessitat, és un plaer!

Espero que us hagi despertat les ganes de provar noves amanides!

Com es prepara?