{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Com va tot, amigues?

Amb l'arribada de la calor, també arriben les ganes de menjar amanides, fresques i delicioses! Moltes persones tendeixen a preparar sempre el mateix tipus d'amanida. Per què no deixeu volar la imaginació i proveu noves combinacions? Avui us donaré algunes idees perquè pugueu començar a elaborar amanides molt saboroses.

En primer lloc, podeu jugar amb alguns ingredients de base, com la patata, els llegums, la pasta o l'arròs, o afegir-hi una mica de fruita, formatge, pernil, fruita seca… o fins i tot preparar alguna salsa deliciosa amb iogurt per substituir l'oli. Així aconseguir amanides úniques i al vostre gust.

A més, podeu canviar el típic format de l'amanida; vull dir que pot ser liquada o en forma de broqueta, com un gaspatxo, o un suc de pastanaga, o una broqueta de tomàquet, cogombre, pebrot, i el que vulgueu.

A continuació us proposo algunes receptes refrescants i delicioses d'amanides perquè pugueu provar de fer-les.

  • Amanida de cogombre amb salsa de iogurt: com podeu veure, en aquesta recepta s'utilitza salsa de iogurt en lloc d'oli i vinagre per amanir i està boníssima!
  • Amanida alemanya: aquesta amanida també té salsa de iogurt i, a més, pot servir com a plat únic, perquè inclou tots els grups d'aliments.
  • Amanida de verdures i fruites amb gelatina de taronja: alguna vegada heu provat de fer gelatina de taronja per a una amanida? Oi que no és mala idea?
  • Amanida verda amb verdures marinades: Mmm…! Que n'és de bona!
  • Amanida de pastanaga amb llimona: la llimona li dóna un toc molt especial, que estic segura que us agradarà.
  • Amanida primavera de germinats i algues: les algues i la salsa de soja converteixen aquesta recepta en una amanida deliciosa i original.

Oi que es poden fer milers d'amanides? Només es tracta d'atrevir-se a provar ingredients nous, o d'afegir-ne d'altres que potser no heu tastat mai. Us animo a experimentar a la cuina, jugueu amb noves combinacions i no us conformeu sempre amb les mateixes receptes, perquè l'alimentació, a part d'una necessitat, és un plaer!

Espero que us hagi despertat les ganes de provar noves amanides!

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre