{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Hola a tothom!

Com prova l'estiu? Suposo que amb molta calor, si més no durant el dia… però per sort, a la nit s'està més fresc. Doncs… per què no aprofiteu per fer ara un sopar a l'aire lliure? Totes sabem la màgia que envolta les nits en aquesta època de l'any, així que avui us proposo un pla original per fer-les més especials encara: amb un bon sopar a l'aire lliure.

Per organitzar-ho, en primer lloc heu de decidir l'espai. A l'estiu se'ns ocorren un munt de llocs on passar el temps lliure, però és molt important que el lloc sigui adequat per a l'ocasió. Us recomano que sigui a l'aire lliure, cal aprofitar aquest moment del dia en què fa una temperatura ideal! Un bon lloc pot ser a prop de l'aigua, com a la riba d'un riu o a la platja, o en un bonic indret de muntanya.

Però… com podeu preparar-ho amb el grup d'amics? La millor opció és que cada convidat porti un plat diferent; així podreu gaudir d'un sopar especial sense gastar gaires diners. A continuació, us proposo una llista de possibles aliments ideals per a qualsevol pícnic a l'aire lliure:

  • Gaspatxo de síndria: es pot preparar amb 750 g de tomàquet, ½ síndria, 5 fulles de menta, 1 cullerada d'oli d'oliva i el suc de mitja llimona. Una vegada liquat o triturat queda deliciós, és moltrefrescant i hidratant.
  • Amanida alemanya: per elaborar-la, heu de bullir 2 patates amb pell en aigua amb sal, pelar-les i tallar-les a daus. A continuació talleu 1 ceba, 4 frankfurts i 4 cogombrets a daus petits. Finalment, per donar-li un toc fantàstic, amaniu-ho amb una mica de maionesa. A mi m 'agrada molt amb una miqueta de cibulet picat, està molt més saborós!
  • Seitons en vinagre: per preparar-los heu de filetejar els seitons, dissoldre 4 cullerades de sal en una barreja de 2 gots de vinagre de xerès i 1 got d'aigua. Deixeu-ho macerar entre 24 i 36 hores, i empolvoreu-ho amb all i julivert picats. És una manera original de menjar peix, i és fàcil de portar per a un pícnic.
  • Tataki de tonyina: per cuinar aquest altre plat de peix, deixeu macerar al frigorífic el llom de tonyina amb salsa de soja i mitja llimona (millor amb la part brillant de la pell). El temps de maceració ha de ser d'entre 3 i 8 hores. Després, traieu la tonyina de la nevera i salteu-la a foc fort durant minut i mig aproximadament. Finalment, talleu la tonyina a llesques primes. Si hi afegiu llavors de sèsam pel damunt, queda boníssim!
  • Amanida de gambes: una bona combinació per a aquest tipus d'amanida podrien ser gambes cuites, enciam, blat de moro dolç, surimi, ceba picada i una mica d'api. La podeu amanir amb una mica de salsa rosa. Una amanida lleugera i apetitosa!

Com veieu, totes aquestes elaboracions es consumeixen fredes i són ideals per portar a qualsevol lloc. Això sí, porteu-les sempre ben refrigerades, en una nevera portàtil i amb unes barres de gel.

Si voleu optar per un altre estil de menjar, també podeu fer una fantàstica barbacoa de carn o de peix amb unes quantes verdures i gaudir-ne en companyia!

I se us ocorre res millor que acompanyar aquests deliciosos plats amb un refrescant còctel? Per exemple, liqüeu 5 kiwis, 1 got de suc de taronja, 1 got de suc de poma, mig got de suc de kiwi concentrat i 1 cullerada de sucre, i ja està! Una deliciosa i dolça manera d'acabar aquest magnífic sopar.

Espero que us hagin agradat les meves propostes i que gaudiu d'un estiu entretingut i econòmic!

 

Laia

Community Manager de Danone

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.