{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Una de les millors maneres de demostrar amor a una altra persona és impressionar-la amb una fantàstica vetllada romàntica. Què us semblaria sorprendre la vostra parella amb un sopar romàntic? No sabeu com organitzar aquest moment tan especial? No us preocupeu, no cal ser gaire romàntic per aconseguir que surti perfecte. Avui us donaré alguns trucs i idees perquè prepareu el millor sopar romàntic.

L’estiu és un bon moment per celebrar sopars com aquest, perquè podeu fer-los en espais oberts, com la terrassa o el jardí de casa (per als qui en tinguin), a la platja o a la vora d’algun riu… però també podeu anar al restaurant, o sopar dins de casa; tot depèn dels gustos.

Si no us considereu gaire cuinetes, cap problema! Recordeu que la il·lusió i la dedicació que poseu a l’hora de preparar el regal és el més important, així que això és el que compta. Es poden preparar plats exquisits i molt fàcils; a més, una de les coses que fa que el menjar sigui deliciós és l’ambient que l’envolta, la presentació del plat i la taula (com ja hem vist) i, per descomptat, la companyia.

Pel que fa a l’ambient i la presentació, si ho feu a casa, amb una mica de música de fons, unes espelmes, unes estovalles boniques però senzilles, una flor i… ja ho teniu! I si, a més a més, presenteu el plat de manera original, encara millor!

El més important és conèixer els gustos de la persona afortunada perquè pugueu encertar en la sorpresa, i sobretot, demostrar-li molt d’amor!

Un altre factor molt important és que el sopar sigui lleuger, perquè després no us trobeu pesats i encara pugueu passar una bona estona. A més, ja que és estiu, també ha de ser un àpat fresc! A continuació, us recomano alguns plats perfectes per a aquesta ocasió; fàcils, lleugers i frescos:

La teva vetllada romantica

Entrants:

Segons plats

 Postres

Us he convençut? No és tan difícil ser una mica romàntic!Recordeu: bona presentació, bon ambient i molt d’amor, la millor recepta per a un sopar perfecte!

Que passeu una vetllada inoblidable juntament amb la persona que més estimeu! 

Com es prepara?