{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Hola a tothom!

Després d'un dia dur de feina tots arribem a casa molt cansats i, de tant en tant, mengem qualsevol cosa per anar-nos-en a dormir com més aviat millor. Però hem de tenir en compte que encara que el sopar sigui l'últim àpat del dia, això no significa que sigui menys important.

Per sopar en condicions hem de prendre'ns el nostre temps a la cuina. Sé que moltes vegades ens fa mandra, però depèn molt de com ho afrontem. A mi, personalment, em serveix per desconnectar de la feina ja que em distreu i em manté ocupada. Si hi dediquem tot el temps que es mereix aconseguirem fer un sopar elaborat i variat que equilibri tots els nutrients ingerits durant tot el dia i ens aporti les energies necessàries per a l'organisme.

Un altre factor molt important és sopar sempre a la mateixa hora. Així, ens serà més fàcil gaudir més temps amb la parella o amb els fills i compartir amb ells les experiències que hem viscut durant el dia. Després de sopar hem d'esperar una estona abans d'anar a dormir, ja que el cos necessita el seu temps per pair els aliments i així ens costarà menys dormir cada nit com un nadó.

Però la qüestió principal és no saltar-nos mai el berenar. Així no arribem al sopar amb l'estómac buit i amb una ració lleugereta, variada i fàcil de pair aconseguim satisfer la gana.

Perquè us animeu i comenceu a tenir en compte els sopars, us deixo una de les meves receptes.

Espero que us agradi!

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.