{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

La truita és un plat que algunes persones de vegades deixen arraconat, però la veritat és que ofereix multitud de combinacions delicioses i originals. A l’apunt d’avui parlarem de les mil maneres de fer truites, perquè tingueu idees fantàstiques i les proveu. Ja veureu que originals i que bones que són! Som-hi!

Les truites de patates, de ceba, de carbassó o a la paisana són les més típiques i estan boníssimes, però la veritat és que podeu fer-ne amb moltes verdures i hortalisses. Alguna vegada heu pensat en una truita d’amanida? Si escorreu bé el líquid, és fantàstica! Podeu fer-la també de pebrot, d’albergínia, d’espinacs, de carxofes… Fins i tot de bolets o amb llegums! Quina delícia per al paladar! I són una bona font de vitamines, minerals i fibra.

Però també poden ser amb tonyina, gambes (mmm, que bona!), formatge i pernil, pollastre trossejat… i afegiu-hi unes espècies: amb orenga queda genial i el gust recorda la pizza. Parlant de pizza… proveu de fer una truita amb tomàquet trossejat, una mica de formatge i orenga, veureu quin resultat!

I, alguna vegada heu tastat una truita dolça? A mi em recorda un pastís, però amb una textura diferent; per exemple, truita de figues, o de plàtan, o de fruites diverses amb mango... Són molt originals, divertides i delicioses.

Per a ocasions especials podeu preparar també un pastís de truites diverses i jugar amb els colors, o utilitzar motllos petits, com els de les magdalenes i elaborar diferents tipus de truites (així podeu presentar un assortiment de truites per picar molt original). Com que el menjar també entra pels ulls, la presentació i la decoració són molt importants, no creieu? Tal com us he comentat, es poden utilitzar paelles amb formes originals o fins i tot algun motllo per a pastissos i coure-les al forn o al microones. També hi podeu afegir una mica de julivert per decorar, o uns pètals de flors comestibles… Com us vingui de gust!

Si voleu elaborar un plat equilibrat amb truita es pot fer, per exemple, de patata, carbassó i uns dauets de pernil, i això acompanyar-ho amb una guarnició d’amanida. Ja teniu un plat equilibrat perfecte! O truita amb gambetes i espàrrecs de marge acompanyada d’una amanida d’arròs integral. Què us sembla?

Per cert, hi ha restaurants que elaboren exclusivament truites diverses i en què es poden trobar truites inimaginables. Us recomano que si teniu l’oportunitat hi aneu. De segur que us encantarà!

Si feu alguna truita original i deliciosa, no dubteu a comentar-nos-ho al blog.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.