{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Bon dia!

Ja és novembre, i ara que cada vegada fa més fred, ens ve de gust més que mai, és normal, menjar calent. Amb l'arribada del fred són molts els hàbits i les preferències a l'hora de menjar que canviem. Com que preferim el menjar calent, deixem una mica més de banda els plats lleugers i frescos de l'estiu i ens decantem per propostes calentes i més elaborades. Per això avui vull plantejar-vos una selecció de receptes calentes per entrar en calor: les cremes. Avui veurem una sèrie de cremes fàcils i nutritives, ideals per a aquesta època de l'any! A veure què us semblen!

Amb una batedora i els ingredients que vulgueu, o tingueu a casa, realment podeu fer cremes fàcils i nutritives amb el que més us agradi. Les cremes poden ser del que vulgueu, no només de verdures, així que ja sabeu: com us he dit alguna altra vegada, imaginació al poder!

Però la selecció que us he fet per tenir algunes idees és la següent:

VERDURES

  • Cremes amb iogurt: per exemple, crema de pastanagues amb iogurt, crema de carabassa amb iogurt i dukkah picant o crema de remolatxa amb iogurt. El iogurt dóna a qualsevol crema una cremositat excel·lent!
  • Crema de pèsols i espinacs amb cruixent de blat negre: deliciosa crema de verdures amb un elevat contingut en magnesi!
  • Crema de carabassa amb patata i ceba: ja sabeu la importància d'aprofitar els productes de temporada, com és ara la carabassa! Recordeu que la carabassa té un regust dolcet, i per això queda molt bé si la contrastem amb encenalls de pernil natural picat o amb daus de pa fregit.
  • Crema de carbassó:és genialcompletar aquesta crema amb uns crostonets de pa i una mica de julivert fresc ben picat.
  • Amb porros: per exemple, crema de porros amb api i patata, o crema de porros amb carabassa. Les dues preparacions també són boníssimes si se serveixen fredes! I, parlant de porros, no oblidem la deliciosa i tradicional vichyssoise, o crema de porros freda, una crema que podem preparar també amb porro, patata, ceba i Griego Ligero.
  • Crema de bolets i avellanes amb vieires: original i boníssima!
  • Altres cremes de verdures: podeu fer, amb nata o sense, cremes amb totes les verdures que vulgueu, com ara espàrrecs, tomàquet (molt bona amb estragó), ceba, pastanaga, patata, coliflor…

 ALTRES

  •  Crema de marisc: hi ha moltes maneres de fer-la, i totes bones, com de gambes amb tomàquet, ceba i brou de peix, o de gambes amb puré de tomàquet, api, farigola, llorer i julivert. Una bona ocasió per estalviar és comprar les gambes congelades. El resultat serà igual de bo i, fins i tot, les podeu adquirir directament pelades per estalviar-vos feina.
  • I moltíssimes més cremes originals amb tot el que vulguem:castanyes i tòfona, mongeta tendra, fruita seca, llegums, all blanc i remolatxa, enciam, amb fruites… n'hi ha milers si hi poseu imaginació i ganes!

Espero que us agradin! J Per cert, sabeu quina és la diferència entre crema i puré? De fet són semblants, i en alguns casos s'utilitzen les dues paraules indistintament. Però, en realitat, la crema s'enriqueix amb algun lacti (llet, crema de llet, formatge o iogurt) i té una consistència més fina i sedosa, mentre que el puré és més consistent, més sòlid.

Ja sabeu que podeu compartir les vostres receptes de cremes o purés amb tots nosaltres!

Una abraçada

Community Manager de Danone

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.