{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Les sopes i les cremes de verdures sempre són un bon aliat a l’hora de fer que els nens mengin. Normalment, aquesta mena de plats els agraden i se’ls mengen amb facilitat i, a més, a l’hivern van de meravella! Se us acaben les idees i voleu aprendre receptes originals? Doncs, ara us ensenyaré unes quantes receptes de sopes i cremes per a nens!

Hi ha milers de sopes per elaborar, com la de verdures, de pollastre, de peix, etc. A més, sempre podeu jugar amb el tipus de pasta que hi afegiu: als nens els encanta que la pasta de la sopa tingui forma de lletres, estrelletes o altres formes com cotxes i camions, però també hi ha pistons, fideus, taurons, llacets, etc. Les sopes són una bona manera de prendre minerals, a més de l’energia que ens donen gràcies a la pasta. Si, a més, hi afegiu trossets de verdura, tindreu fibra i, si hi ha pilotetes o trossets de pollastre, serà una bona font de proteïnes. En voleu algunes receptes? Aquí n’hi ha un parell per a 4 persones!

Sopa de ceba:

Ingredients:

  • 1 kg de cebes
  • 4 cullerades d’oli
  • 1 culleradeta de sucre
  • 3 cullerades de farina
  • 1 litre de brou de verdures i carn
  • 12 llesques de pa de motlle
  • Sal i pebre
  • All
  • Formatge ratllat

Preparació: Sofregiu les cebes i, quan estiguin rosses, afegiu-hi el sucre i salpebreu-ho al gust. A continuació, afegiu-hi la farina i el brou i deixeu-ho coure aproximadament 30 minuts. Torreu el pa al forn, sucat amb oli i all. Quan estigui, poseu a sobre de la sopa una rodanxa del pa i empolvoreu-la amb formatge ratllat. Enforneu-ho a 175 ºC aproximadament 20 minuts i gratineu-ho abans de servir.

Sopa de tapioca:

Ingredients:

  • 1 litre de brou de verdures i carn
  • 4 cullerades de tapioca en pols
  • 2 rovells d’ou
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • Pa fregit o crostons

Preparació: Poseu a bullir el brou; així que trenqui el bull, afegiu-hi la tapioca i deixeu-la coure fins que quedi transparent. Abans de posar la sopa a la sopera, afegiu al recipient la mantega i els rovells batuts; finalment, afegiu-hi la sopa i els crostons.

Una manera perfecta perquè els nens mengin verdures és amb cremes i purés de diferents verdures com la carabassa, el porro o la carxofa. I, per fer-les fins i tot més atractives, els podeu afegir encenalls de pernil, crostons o també trossets de verdures.

I si afegiu formatge ratllat a la sopa o a la crema… Mmm... és deliciós! I també és fantàstic per prendre calci, un mineral importantíssim per al creixement i manteniment correcte dels ossos.

Recordeu: El menjar entra pels ulls, així quedecoreu molt bé el plat i feu-lo divertit!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.