{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

4 aliments per a esportistes
Plàtan
Riquíssim en nutrients, especialment en potassi, vitamina B6 i àcid fòlic. Els experts en nutrició recomanen el seu consum per suportar molt millor l'esforç. Només dues peces proporcionen suficient energia i resistència per a 90 minuts d'exercici dur. Cómelo a mossos petits, espaiats almenys deu minuts, i combina-ho amb aigua perquè sigui més digestor.

Patata
Els seus hidrats de carboni semilentos augmenten les reserves de glucogen durant 3 o 4 hores després del seu consum. És ideal per evitar una disminució d'energia a causa d'una caiguda del sucre, especialment si s'entrena a la tarda. Consúmela al vapor amb un rajolí d'oli d'oliva.

Cireres
Segons els experts en nutrició, les seves propietats antiinflamatòries alleugen els músculs i eviten les agulletes després de l'exercici físic. Per obtenir les seves bondats, pren una ració de cireres al dia o un got del seu suc.

Te verd
Té grans beneficis per al rendiment: aporta antioxidants per reduir el nivell de radicals lliures provocats per l'exercici. La L-teanina, un tipus d'aminoàcid, redueix l'estrès, el que és bo per a l'esport, ja que l'ansietat redueix el creixement muscular. Presa 2 infusions al mig litre d'aigua, amb 3 cullerades de mel. Beu a petits glopets durant l'exercici.

Com es prepara?