{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Bon dia!

Heu començat el dia amb energia? Doncs bé, avui us parlarem dels beneficis que ens aporta el spinning. Segur que molts ja ho heu provat en el gimnàs.

Cada any aquesta tècnica nord-americana de “indoor cycling” va sumant aficionats a tot el món.

Encara que coneixem aquesta modalitat esportiva com spinning, en realitat, és una marca registrada, creada per un professor nord americà en el marc de el “indoor cycling” que treballa la força, resistència i velocitat. Consisteix en pedalar durant una hora en una bicicleta estàtica. La classe en grup, la música que marca el ritme i les directrius i suport de l'instructor, és el que fa d'un simple pedaleig, un esport amb gran quantitat d'afeccionats a tot el món.

Els exercicis aeròbics com el spinning són recomanats para:

  • Millorar l'estat de salut
  • Tonficar el nostre cos
  • Ajudar a reduir el greix corporal

Practicar regularment spinning: beneficia al nostre sistema cardiovascular, ajudant a disminuir la tensió arterial i el colesterol. A més ajuda a incrementar la fermesa dels nostres natges.

Com la majoria d'esports, el spinning:

  • Ajuda a millorar la coordinació motora del nostre cos i a reduir l'estrès; sentint-te relaxat i satisfet després d'una d'aquestes classes.
  • A més a més de tots aquests beneficis citats, el “indoor cycling” té un risc de contreure lesions molt baix, fet que ho fa un esport de predilecció per a molts.

Cal destacar, l'ampli públic que aquest esport abasta. Dones i homes de totes les edats i en diferents condicions físiques practiquen aquest esport. Fins i tot els esportistes d'elit de diverses modalitats, es beneficien del spinning, com a mètode d'entrenament, en ser un esport tan complet i oferir nombroses millorances al nostre cos.

Així que, atreveix-te amb el spinning, suma't a la marea d'afeccionats que ho practiquen i recorda: per gaudir de tots aquests beneficis, tan solament necessitem una bici estàtica, beguda isotònica o aigua i a seguir el ritme de la música!

En marxa!


Community Manager de Danone

 

Com es prepara?