{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Quan arriba setembre, en la llista de propòsits per al nou “curs” apareixen de manera recurrent els mateixos objectius: deixar de fumar, aprendre un idioma, perdre pes… I estic segura que també fer exercici, cosa que sol comportar apuntar-se a un gimnàs. Pren nota i busca el millor per a tu.

Que no et trastoqui la vida

La ubicació és important perquè tinguis èxit. No hauria d’estar a més de deu minuts de casa o de la feina, a més, que estigui al teu abast, en un lloc còmode per arribar-hi. I si has d’agafar el cotxe, comprova si és fàcil aparcar a prop o si té aparcament. Finalment, tens nens petits? Si és així, opta per un club que t’ofereixi àrea de jocs o guarderia per a ells perquè, si no, els nens no t’ho posaran fàcil.

Una llista i una visita

Per no descuidar els detalls que poden fer que abandonis, fes una llista de tot el que és important per a tu, com l’entrenament personal, la guarderia dels nens o les classes de steps, i confirma que t’ho puguin oferir. Busca un gimnàs que tingui una oferta àmplia de classes i comprova que les activitats que t’interessen estan disponibles en el teu horari, així com el teu nivell. Assisteix a una i assegura’t que és agradable i motivadora. En aquesta visita, verifica que el material es trobi en bon estat i que n’hi hagi prou per a tots. A més, observa com està de gent a l’hora que pretens anar-hi i fixa’t en l’ambient. Et sents identificada?

Seguint amb el recorregut, vés a les dutxes perquè el seu estat et dirà moltes coses sobre la neteja del centre.

Qüestió de diners

Respecte al tema econòmic, alguns clubs tenen un horari inicial que es paga d’una sola vegada i requereix desemborsar un mínim de tres mesos per endavant, mentre que d’altres donen l’opció de pagament mensual. A més, alguns poden carregar els seus honoraris directament a la teva targeta de crèdit o el teu compte corrent, en aquest cas has d’assegurar-te que pots cancel·lar aquesta forma de pagament fàcilment si decideixes deixar el club. També has de tenir clara la lletra petita. Si et dónes de baixa temporalment, què passa? Finalment, en cas que encara tinguis dubtes, demana que et donin un temps de prova gratuït, que pot ser una setmana, abans de firmar res.

Com es prepara?