{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Ja és divendres!

Per acabar la setmana, m’agradaria compartir amb vosaltres el pla que m’he organitzat per arribar a Cap d'any en forma. És un pla setmanal amb activitats variades de 30 a 60 minuts diaris aproximadament. Us animo a fer el mateix!

La idea és que cada un de vosaltres s’organitzi i adapti la planificació als seus gustos i capacitats per estar esplèndids i acabar aquest any amb energia i molta salut.

Dilluns: per començar la setmana amb bon peu, me’n vaig a córrer de 30 a 45 minuts. Si no hi esteu acostumats, amb 10 minuts per començar n’hi ha prou. Estic segura que teniu un parc o una zona on podeu practicar aquest esport tranquils. No us oblideu de portar un bon calçat!

Dimarts: com que aquest dia tinc menys temps lliure, faig una sèrie d’exercicis de tonificació a casa.

Dimecres: a la feina amb bicicleta! Bé… potser treballeu lluny de casa o no teniu bicicleta, però aquest aire a la cara de bon matí a mi m’encanta i, si vaig amb el temps just i no puc fer-ho, intento anar una horeta a passejar amb bicicleta a la tarda. Us ho recomano ; ) Ah! I no s’hi val només d’anar cara avall, hem de fer una mica d’esforç per treballar la resistència.

Dijous: normalment, aquest és el dia que dedico a la piscina… Com m’agrada nedar! Però com us vaig comentar l’altre dia, es tracta de treballar però sense forçar, tot buscant aquesta sensació de cansament agradable.

Divendres: hi ha alguna manera millor d’acabar la setmana que fent un bon passeig per la ciutat? És excel·lent i, ho confesso, encara que hauria de d’anar a un ritme una mica accelerat, sempre acabo parant en alguna botiga… Però amb una hora de passeig es poden fer moltes coses.

Cap de setmana: dependrà del temps que faci, però com ja us vaig comentar anteriorment, el que més m’agrada és fer senderisme. No obstant això, si plou, aprofito per descansar i llegir un bon llibre. Tots ens mereixem un bon descans!

Què me'n dieu? Us apunteu al pla?

Laia
Community Manager de Danone

Com es prepara?