{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
  1. Plàtan: molt ric en nutrients, especialment en potassi, vitamina B6 i àcid fòlic. Els experts en nutrició recomanen consumir-ne per suportar molt millor l’esforç. Només dues peces proporcionen prou energia i resistència per a 90 minuts d’exercici dur. Menja-te’l a mossegades petites, en intervals d’un mínim de 10 minuts i combinades amb aigua perquè sigui més fàcil de digerir.
  2. Patata: els hidrats de carboni semilents de la patata augmenten les reserves de glicogen durant 3 o 4 hores després d’haver-ne consumit. És ideal per evitar una disminució d’energia a causa d’una baixada de sucre, especialment si entrenes a la tarda. Fes-la al vapor amb un rajolí d’oli d’oliva.
  3. Cireres: segons els experts en nutrició, les seves propietats antiinflamatòries calmen els músculs i eviten les punxades després de l’exercici físic. Per gaudir de tots aquests beneficis, pren una ració de cireres o un got de suc de cirera al dia.
  4. Te verd: té grans beneficis per al rendiment. Aporta antioxidants per reduir el nivell de radicals lliures provocats per l’exercici. L’L-teanina, un tipus d’aminoàcid, redueix l’estrès, i això és bo per a l’esport, ja que l’ansietat redueix el creixement muscular. Pren-ne 2 infusions en mig litre d’aigua amb 3 cullerades de mel i beu-te’l a glopets durant l’exercici.

Com es prepara?