{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Amb això d’“any nou… vida nova” tots ens proposem molts canvis de costums per millorar la nostra qualitat de vida… així que apunteu-vos-ho bé, que crec que això us serà molt útil…

Sabem que a través d’una alimentació bona i variada podem ajudar a millorar el trànsit intestinal. Però es clar que moure una mica l’esquelet diàriament ens ajudarà a activar-lo i a mantenir-lo en forma de manera regular. I és que el sedentarisme és una de les principals causes d’un trànsit intestinal lent, perquè quan estem moltes hores asseguts o sense moure’ns, l’abdomen es relaxa i després tot el procés digestiu va més lent… Per això us aconsello que fomenteu l’exercici abdominal: però com podeu fer-ho? Us suggereixo que proveu de:

  • Sortir a caminar cada dia, si més no 30 minuts. Feu que sigui el vostre hàbit diari saludable del 2012 i així contribuireu a accelerar el trànsit intestinal. Segur que ho notareu!
  • Els exercicis aeròbics també són recomanables. Anar a fer un tomb amb bicicleta, gaudir de l’entorn i relaxar-se amb el paisatge o moure tot el cos amb una mica de nataciósón dues pràctiques que us aniran de meravella per afavorir el moviment de la zona abdominal.
  • Ballar! Encara no us heu animat a conèixer de prop aquesta modalitat física? Us ho passareu molt bé, és molt divertit i alhora complet. Ajuda a enfortir els músculs i estimula la circulació sanguínia… Així que tots els seus efectes seran positius. Si voleu treballar bé l’abdomen… podeu començar amb la dansa del ventre.
  • Proveu amb el ioga o el tai-txi per treballar tota la zona abdominal d’una manera més controlada i exigent. Us ajudarà, a més, a relaxar-vos i a desconnectar de tot.
  • Regaleu-vos massatges abdominals. Només heu de fer una sèrie demoviments circulars suaus amb la punta dels dits a la panxa. Us ajudarà a combatre la inflor  i a activar el trànsit. Podeu fer-ho a primera hora, al matí o abans d’anar a dormir.

Ja sabeu… si voleu podeu presumir de salut digestiva!

Laia

Community Manager de Danone

Com es prepara?