{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Uns cabells bonics amb una aparença saludable i plena de vitalitat i brillantor… Quina dona no els voldria, tant se val l’edat que tingui? Tanmateix, una vegada fets els quaranta, la majoria hem de plantejar-nos algunes cures extres, ja que és a aquesta edat quan els cabells comencen a mostrar evidències del pas del temps:

  • Un dels indicadors més evidents de l’envelliment són els cabells blancs. Apareixen perquè els melanòcits que s’encarreguen de fabricar pigment per als cabells redueixen la seva activitat i a poc a poc el cabell acaba completament canós.
  • El cuir cabellut produeix menys col·lagen amb els anys, com la resta de la pell. Com a resultat, l’arrel dels cabells rep menys nutrients.
  • A més a més, les glàndules sebàcies del cuir cabellut desacceleren la seva activitat i conserven la humitat d’una manera menys eficient, per la qual cosa es torna més sensible i més sec.
  • A partir dels quaranta, els canvis hormonals del cos perjudiquen els cabells: el nivell d’estrògens disminueix lentament, els cabells es tornen més fins i perden volum i també flexibilitat.

Així, quan els cabells envelleixen, tenen un aspecte trencadís i sense brillantor, estan secs i tenen les puntes obertes. Per cuidar-los és molt important fer servir xampús i productes que responguin a les necessitats específiques d’uns cabells madurs. Age Defy d’Expert Collection, la nova gamma de Pantene, és ideal per tractar-los, protegir-los i fer que recuperin la joventut en només un mes: el resultat són uns cabells que semblen fins a 10 anys més joves. A més, gràcies al Tractament Redensificant Intensiu es recupera el gruix juvenil de la cabellera i es crea l’efecte de tenir fins a 6.500 cabells més!

Malauradament no podem evitar que els cabells envelleixin, és llei de vida! Però ara ja podem corregir-ne els signes de l’edat i gaudir d’una cabellera brillant plena de volum, fins i tot en la maduresa!

 

Com es prepara?