{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Mite – “Aplica sempre el rímel a les pestanyes superiors i inferiors”.

Veritat – És cert que un rímel ben aplicat fa meravelles: obre molt més la mirada, engrandeix l’ull i el fa semblar més “fresc”. Però també has de tenir en compte que aplicar rímel a les pestanyes inferiors pot destacar les ulleres i recalcar les potes de gall. A més a més, a mesura que envellim, les pestanyes cada vegada són més fràgils, la qual cosa afavoreix l’aparició de grumolls.

Mite – “S’ha d’aplicar base només a les zones de la cara on més fa falta”.

Veritat – Gràcies a las noves fórmules, els maquillatges d’avui dia ofereixen una cobertura perfecta i natural i serveixen d’abric i protecció per a la pell. A més a més, n’hi ha molts que ja contenen ingredients de protecció solar i tractaments antienvelliment que són beneficiosos per a la pell, i per això el millor és aplicar-los uniformement per tota la cara.

Mite – “Canvia a tons de llavis més neutres quan arribis a una certa edat, els tons brillants fan que la boca sembli més petita”.

Veritat – És cert que un toc de color brillant als llavis pot transformar la cara i el seu aspecte en un segon, però vés amb compte amb els tons. El millor és que triïs tons neutres per als llavis més fins i els donis un toc de gloss per fer-los més molsuts i, si tens els llavis gruixuts, opta per un to més brillant que revesteixi els llavis amb un gran vel de color.

Mite – “Per presumir d’una pell resplendent, aplica bronzejador a les àrees de la cara on normalment toquen els raigs de sol”.

Veritat - A mesura que envellim la pell es torna més pàl·lida, cosa que fa més difícil aplicar-hi pólvores fosques, ja que exageren l’aparença de les línies d’expressió i les arrugues. No obstant això, els bronzejadors mats contornegen molt bé l’oval i els trets. Prova d’escampar-te’n sobre les galtes i fins a les temples. A continuació, aplica-hi coloret per aconseguir un look més natural.

Mite – “Una mica de brillantor al llagrimer fa meravelles en la mirada”.

Veritat – La brillantor és NO. Si les arrugues ja són un motiu de preocupació per a tu, fuig de la brillantor, ja que les partícules que la produeixen es queden fixades en els plecs i les esquerdes i ressalten l’arruga. En comptes de brillantor, aplica una ombra irisada a la part alta de l’os de la cella, on la pell tendeix a ser més forta, als pòmuls i al llarg del pont del nas.

Mite – “El corrector ha de ser d’un to més clar que la base”.

Veritat – Això diuen… però centrarà l’atenció sobre l’àrea sota els ulls. Si vols un look més natural, tria un corrector que coincideixi amb el teu to de pell i aplica-te’l després de la base.

Mite – “No cal utilitzar tapaporus si la pell està hidratada i s’hi aplica la base correctament”.

Veritat – A mesura que envellim, el tapaporus, o base perfeccionadora, es fa cada vegada més necessari. Ajuda que la base es quedi al seu lloc durant més temps i impedeix que la pell absorbeixi pigment. També unifica l’aparença de la pell i redueix a la vista els porus i les línies d’expressió. Aplica-te’l com a hidratació i abans d’aplicar la base.

Mite – “Dóna vida a la pell aplicant-te un coloret rosa brillant a les galtes”.

Veritat – A mesura que envellim la pell comença a cedir. Per obtenir un efecte d’elevació, aplica’t el coloret en el punt més alt del pòmul amb una escombrada cap amunt i tenint cura de no aplicar-lo gaire a prop del nas. Tria tons marró rosat que donin calor al cutis i facin que la part blanca dels ulls es vegi més brillant. Inverteix en una brotxa gran, les que vénen amb el coloret poques vegades fan una bona feina.

Mite – “Evita el rímel blau tret que vulguis veure’t atrapada als vuitanta”.

Veritat – El rímel blau és una manera brillant d’il·luminar la part blanca dels ulls, que tendeix a engroguir-se amb l’edat. Si la idea del blau encara t’espanta, afegeix una mica de color a la punta després d’aplicar-hi el rímel negre habitual. L’efecte és subtil però potent, ja veuràs que bé que queda!

Com es prepara?