{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Mite – “Aplica sempre el rímel a les pestanyes superiors i inferiors”.

Veritat – És cert que un rímel ben aplicat fa meravelles: obre molt més la mirada, engrandeix l’ull i el fa semblar més “fresc”. Però també has de tenir en compte que aplicar rímel a les pestanyes inferiors pot destacar les ulleres i recalcar les potes de gall. A més a més, a mesura que envellim, les pestanyes cada vegada són més fràgils, la qual cosa afavoreix l’aparició de grumolls.

Mite – “S’ha d’aplicar base només a les zones de la cara on més fa falta”.

Veritat – Gràcies a las noves fórmules, els maquillatges d’avui dia ofereixen una cobertura perfecta i natural i serveixen d’abric i protecció per a la pell. A més a més, n’hi ha molts que ja contenen ingredients de protecció solar i tractaments antienvelliment que són beneficiosos per a la pell, i per això el millor és aplicar-los uniformement per tota la cara.

Mite – “Canvia a tons de llavis més neutres quan arribis a una certa edat, els tons brillants fan que la boca sembli més petita”.

Veritat – És cert que un toc de color brillant als llavis pot transformar la cara i el seu aspecte en un segon, però vés amb compte amb els tons. El millor és que triïs tons neutres per als llavis més fins i els donis un toc de gloss per fer-los més molsuts i, si tens els llavis gruixuts, opta per un to més brillant que revesteixi els llavis amb un gran vel de color.

Mite – “Per presumir d’una pell resplendent, aplica bronzejador a les àrees de la cara on normalment toquen els raigs de sol”.

Veritat - A mesura que envellim la pell es torna més pàl·lida, cosa que fa més difícil aplicar-hi pólvores fosques, ja que exageren l’aparença de les línies d’expressió i les arrugues. No obstant això, els bronzejadors mats contornegen molt bé l’oval i els trets. Prova d’escampar-te’n sobre les galtes i fins a les temples. A continuació, aplica-hi coloret per aconseguir un look més natural.

Mite – “Una mica de brillantor al llagrimer fa meravelles en la mirada”.

Veritat – La brillantor és NO. Si les arrugues ja són un motiu de preocupació per a tu, fuig de la brillantor, ja que les partícules que la produeixen es queden fixades en els plecs i les esquerdes i ressalten l’arruga. En comptes de brillantor, aplica una ombra irisada a la part alta de l’os de la cella, on la pell tendeix a ser més forta, als pòmuls i al llarg del pont del nas.

Mite – “El corrector ha de ser d’un to més clar que la base”.

Veritat – Això diuen… però centrarà l’atenció sobre l’àrea sota els ulls. Si vols un look més natural, tria un corrector que coincideixi amb el teu to de pell i aplica-te’l després de la base.

Mite – “No cal utilitzar tapaporus si la pell està hidratada i s’hi aplica la base correctament”.

Veritat – A mesura que envellim, el tapaporus, o base perfeccionadora, es fa cada vegada més necessari. Ajuda que la base es quedi al seu lloc durant més temps i impedeix que la pell absorbeixi pigment. També unifica l’aparença de la pell i redueix a la vista els porus i les línies d’expressió. Aplica-te’l com a hidratació i abans d’aplicar la base.

Mite – “Dóna vida a la pell aplicant-te un coloret rosa brillant a les galtes”.

Veritat – A mesura que envellim la pell comença a cedir. Per obtenir un efecte d’elevació, aplica’t el coloret en el punt més alt del pòmul amb una escombrada cap amunt i tenint cura de no aplicar-lo gaire a prop del nas. Tria tons marró rosat que donin calor al cutis i facin que la part blanca dels ulls es vegi més brillant. Inverteix en una brotxa gran, les que vénen amb el coloret poques vegades fan una bona feina.

Mite – “Evita el rímel blau tret que vulguis veure’t atrapada als vuitanta”.

Veritat – El rímel blau és una manera brillant d’il·luminar la part blanca dels ulls, que tendeix a engroguir-se amb l’edat. Si la idea del blau encara t’espanta, afegeix una mica de color a la punta després d’aplicar-hi el rímel negre habitual. L’efecte és subtil però potent, ja veuràs que bé que queda!

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre