{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Hola a tothom!

Per aconseguir desconnectar de la rutina i gaudir del que més us agrada, cal trobar un moment al dia o uns dies a la setmana per fer el que us vingui de gust. De fet, si aconseguiu desconnectar, després us sentiu més vitals i molt millor, de manera que és un bon mètode per estar i sentir-se genial. Així que el que cal fer és treure temps per a vosaltres.

El que jo recomano és planificar molt bé tot el que s'ha de fer durant el dia o la setmana, de manera que pugueu trobar una estona per gaudir del vostre temps lliure. L'important és que finalment aconseguiu estar més relaxades, en lloc de posar-vos nervioses per la falta de temps.

I quines coses podeu fer? Us falten idees?

Als centres cívics del barri o del poble sempre s'ofereixen conferències, xerrades i cursets diversos i econòmics de cuina, costura, manualitats, Pilates, ioga o tai-txi… En fi, moltes opcions i molt interessants. Si us voleu quedar a casa, podeu llegir un bon llibre, escoltar música, cuinar, escriure, dibuixar… Potser teniu algun dot artístic! o podeu retocar peces de roba que ja no us poseu i renovar l'armari. I per alliberar tensions, res millor que fer teatre, fer exercici, anar al gimnàs, a classes dirigides, a nedar o a una acadèmia de ball. En cas que us agradi molt tocar un instrument o si no heu pogut aprendre'n mai, ara és el moment!

Una altra opció fantàstica és quedar una estona amb els amics per posar-se al dia i prendre un cafè o una tassa de xocolata calenta (mmm… per entrar en calor és genial!).

Repeteixo, és bo i necessari tenir temps per a una mateixa, per gaudir del que us agrada, per desconnectar i alliberar tensions i, sobretot, per sentir-vos satisfetes durant l'activitat i un cop acabada. I és que estar a gust amb el que fem cada dia és molt saludable per a la nostra ment, així que busqueu temps per a vosaltres!

I encara millor, gairebé totes aquestes activitats són gratuïtes o molt econòmiques!

Com es prepara?