Promoció vàlida del 11-01-2021 00:00:00 i limitada a 6000 cupons per a usuaris registrats a Danone.es, majors de 18 anys i residents al territori espanyol. Bescanvi del cupó fins el 31-07-2021 00:00:00. Limitat a 2 bescanvis per usuari i domicili.
Tens Ganes D celebrar el bon temps amb la família i els amics? No hi ha res millor que organitzar una barbacoa a casa!
Ens encanta fer barbacoes perquè són una ocasió genial per compartir moments festius amb la família o amics, perquè és un luxe estar-se a l'aire lliure, perquè ens agrada quedar per dinar i perquè a priori semblen fàcils de fer. Però que una barbacoa sigui un èxit té uns quants trucs i ara te’ls explicarem.
1. Hidratació
Primer de tot, pensa que passaràs força estona al sol i prop de foc. Si ets tu qui prepara la barbacoa, recorda tenir a l’abast aigua fresca per hidratar-te i una gorra per protegir-te del sol.
2. Preparació
Tria una carn de qualitat però no et passis, calcula uns 200 g de carn per comensal.
Treu la carn de la nevera una hora abans de començar a fer-la.
3. Complements
Prepara tots els estris que necessitaràs. És aconsellable tenir un vaporitzador o esprai amb aigua per anar-te refrescant o apagar alguna possible flamarada d'aquestes que apareixen en el moment de col·locar la carn.
T’anirà bé tenir uns guants per moure la graella i també alguna eina de ferro per remenar les brases.
Fes servir unes pinces llargues per tombar la carn. Són la millor opció perquè la carn no s'ha de punxar amb una forquilla o unes tisores, ja que perdria el suc. Que siguin llargues t'ajudarà a controlar la carn sense cremar-te les mans.
4. La brasa
Fer una bona brasa demana temps. Compta una hora des que comences fins que estigui preparada per posar-hi la carn. Recorda que la carn es fa amb la calor, no amb el foc. Si posem sal gruixuda sobre les brases, aconseguirem reduir el fum. L'ideal és començar a posar la carn quan la brasa és viva, vermella per sota i blanquinosa per sobre. Reparteix la brasa sota la graella de manera uniforme.
5. La carn
Per fer una barbacoa de 10 en sabor, et recomanem seleccionar diferents classes de carn. De porc pots triar cansalada, costelles, xoriço, botifarra... i sobretot presa i secret, que queden la mar de bé a la graella. De xai, sens dubte apostem per les costelles. De vedella o bou, seleccionem una bona mitjana, filet o entrecot. I, per descomptat, de pollastre pots triar uns cuixetes, que queden molt sucoses.
Cada carn necessita un temps diferent per quedar bé. A part de la teva intuïció de mestre graellaire t’anirà bé saber que la carn de porc s'ha de fer uns 10 minuts per cada banda, i la de pollastre també. La carn de xai necessita uns 5 minuts, i la de vedella o bou, de 2 a 5.
És aconsellable posar a la graella primer les peces més petites de porc i pollastre, que necessitaran més temps per fer-se i reservar les més grans per al final.
6. Trucs de mestre graellaire per a una barbacoa perfecta
Tria bé l’ajudant. Aquell amic encantador que, més d'apropar-te els estris que necessites, sempre té mil anècdotes i acudits per explicar.
Per evitar que les peces grans de carn quedin cremades per fora i crues per dins, col·loca-les al lateral de la graella perquè es facin a poc a poc.
Afegeix la sal al final, just abans de treure la carn de la graella, perquè no quedi resseca. Una sal tipus Maldon o sal de l'Himàlaia li donaran un toc perfecte.
7. Espècies i herbes aromàtiques
Pots incorporar-les de dues maneres. O bé afegint-les a la brasa per aromatitzar la carn, o bé directament a la carn just abans de treure-la de la graella a l’hora de salar-la. Les espècies que et recomanem són pebre negre, all en pols i herbes aromàtiques com romaní, farigola o sàlvia.
8. Salses
Hi ha qui opina que la carn, si està ben feta, no necessita salses. Però com que hi ha opinions per a tots els gustos, sempre pots tenir a punt una bona salsa chimichurri, barbacoa o tàrtara.
9. Begudes i aliments complementaris
Un aperitiu al gust dels convidats per anar picant mentre es prepara la carn. Per acompanyar la barbacoa no hi ha res millor que un gaspatxo fresc o amanides. També podem fer unes verdures a la graella per compensar. Queden bé, per exemple, els carbassons, el pebrot, uns espàrrecs...
Pel que fa a les begudes, a més d'aigua per mantenir-vos hidratats i evitar els cops de calor, podeu tenir sucs de fruites o refrescos.
10. Postres
Per no perdre l'equilibri el millor és fer unes postres lleugeres i digestives. Iogurts o gelats de iogurt o bé fruita fresca de temporada: la síndria, els préssecs o les cireres són una bona elecció.
Esperem que, amb tots aquests consells, la teva primera barbacoa de l'estiu sigui un èxit i que en gaudeixis amb la millor companyia.
Que les Ganes D segueixin alimentant les nostres trobades!
Com es prepara?
Estalvia 0.4 €
10.0 punts
Danone Sabores x8
Vàlida des del 11-01-2021 00:00:00 i limitada a 6000 cupons, veure + info
Promoció vàlida del 11-01-2021 00:00:00 i limitada a 6000 cupons per a usuaris registrats a Danone.es, majors de 18 anys i residents al territori espanyol. Bescanvi del cupó fins el 31-07-2021 00:00:00. Limitat a 2 bescanvis per usuari i domicili.
Promoció vàlida del 11-01-2021 00:00:00 i limitada a 6000 cupons per a usuaris registrats a Danone.es, majors de 18 anys i residents al territori espanyol. Bescanvi del cupó fins el 31-07-2021 00:00:00. Limitat a 2 bescanvis per usuari i domicili.
El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).
El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).
Cada cupó és únic i està personalitzat. El cupó és nul si està fotocopiat o modificat. Qualsevol altre ús incorrecte constitueix un frau constitutiu de delicte. Per a qualsevol informació sobre aquests cupons descompte, poseu-vos en contacte amb el Servei d'Atenció al Consumidor.
Cada cupó és únic i està personalitzat. El cupó és nul si està fotocopiat o modificat. Qualsevol altre ús incorrecte constitueix un frau constitutiu de delicte. Per a qualsevol informació sobre aquests cupons descompte, poseu-vos en contacte amb el Servei d'Atenció al Consumidor.
Aquest és el teu codi d'error:
Ja tens els teus cupons al teu correu, revisa la teva safata d'entrada.
Entrega'ls al teu punt de venda habitual i gaudeix de l'estalvi.
Aquest és el teu codi d'error:
Ja tens a punt els teus cupons a la impressora!
Entrega'ls al teu punt de venda habitual i gaudeix de l'estalvi.
Aquest és el teu codi d'error:
Ohhh, no tens prou punts
Agafa els teus Danone i suma més amb els codis que trobaràs en els envasos.
Consulta el correu per confirmar el registre i poder començar a gaudir dels avantatges Danone. Comprova la carpeta de correu brossa. Si no trobes el missatge, prem el botó per rebre’l de nou.
Si encara no ho has fet, Consulta el teu correu electrònic per confirmar el compte
Hola! Podries dedicar un moment a revisar els camps a continuació marcats en vermell? Sembla que tenim alguna informació del teu perfil des actualitzada
Gràcies! Hem desat les teves dades correctament. ¿Vols descobrir les novetats de Danone.es? Entra ara a la secció de Punts i Promocions.
Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió
PublicarMarta Sánchez
El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).
RespondreMónica naranjo
Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.
RespondreMarta Sánchez
El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).
Respondre