{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Ja saps que durant la nit de Halloween la sensació que busquem és la de por. La por impregna tota la festa de la nit de Halloween, i això es nota en una infinitat de detalls: en les decoracions de Halloween, en la clàssica carabassa per decorar la taula, en les disfresses, i també, per què no, en les receptes.

En aquest article veurem 10 idees de receptes terrorífiques per al sopar de la nit de Halloween. Aquí les teniu!

10 receptes de Halloween

Calamarsons fantasmals

Calamarsons preparats amb salsa de bolets i arròs blanc: aquesta primera recepta no és gaire difícil, i fent servir dos claus d'espècia com si fossin ulls, els calamarsons semblaran autèntics fantasmes!

Dits amb sang

O, el que és el mateix, unes salsitxes amb quètxup. Com es fan? Doncs, imagina-t'ho: fem unes salsitxes de Frankfurt, que són d'un color semblant al de la nostra pell, les obrim longitudinalment per la meitat i, pel damunt, hi posem salsa de quètxup, com si fos sang. Aquesta mateixa idea ens pot servir per fer un entrepà per a Halloween: les salsitxes tallades a tires i banyades en quètxup es poden col·locar desordenadament dins d'un entrepà. Terrorífic, però deliciós alhora!

Cupcake de dimoniet

Saps què és un cupcake? Doncs t'ho expliquem en aquest article: Receptes per fer muffins. Doncs bé, a sobre d'un cupcake deliciós pots posar nata muntada amb sucre de llustre, decorar-ho pel amunt amb la mànega de pastisseria i acabar-li de donar la forma de dimoniet amb groselles per als ulls i gerds per les banyes. Què et sembla?

Ous farcits amb aranyes

Mira que senzill que és! Preparem uns ous farcits, partits per la meitat, amb tonyina i maionesa. És a dir, buidem els rovells, els barregem amb la tonyina i la maionesa, i tornem a omplir els buits que havien quedat amb la barreja. Després, una oliva negra sense pinyol, la tallem per la meitat de forma horitzontal i, amb una de les meitats, fem tires verticals. Així, amb la meitat sense tallar pots fer el cap de l'aranya, i amb les tires petites, les seves potetes. Són gracioses, oi?

Crema de carabassa de Halloween

Si aquesta recepta de Halloween de crema de carabassa i pastanaga la presentes no tan bonica com a la foto de l'article, sinó dins d'una carbassa prèviament buidada, ja tens un primer plat de Halloween per morir-se!

Fantasmes de merenga

Aquí tens aquesta recepta per fer fantasmes de merenga, uns fantasmes moníssims fets amb la mànega de pastisseria en forma de fantasmes, als quals pots posar ulls i boca amb unes perletes de xocolata. Són molt originals!

Fingers de pollastre cruixents

Si tens fingers de pollastre guardats al congelador de casa, t'expliquem una manera per decorar-los de forma especial per a aquest Halloween. A més que agraden a tota la família, aquests fingers els pots servir com si fossin els dits d'una mà, amb mitja oliva negra simulant una ungla. Una recepta terrorífica! Veus quantes utilitats tenen les olives negres? Tant ens poden servir per fer una aranya com per simular ungles.

Carabassetes de terror

En realitat, les carabassetes seran boletes d'arròs de color taronja decorades. T'ho expliquem: hem de bullir arròs blanc, però no de la manera habitual, sinó que a l'aigua per bullir hi hem de posar suc de pastanaga (la proporció és el doble de suc de pastanaga que d'aigua). Així bullirem l'arròs amb la barreja de tots dos líquids, amb una miqueta de sal. Passats 15 minuts, o quan s'acabi el líquid de cocció, ho hem de deixar refredar a temperatura ambient. Així, l'arròs agafarà un to ataronjat. Quan ja no estigui calent, amb les mans (ben netes i una mica humides) fem boletes d'arròs. Per formar els ulls i la boca de les carabassetes d'arròs, tallem unes olives negres i, per fer la tija de la carabassa, fem un trianglet de pebrot verd.

Sandvitxos i pizzes fantasmals

Amb una mica d'imaginació, podem preparar pizzes i sandvitxos d'allò més divertits i terrorífics. Per exemple, uns sandvitxos en forma de taüt o unes pizzes espantosament divertides. Amb mozzarella fresca podem tallar llesques en forma de fantasma, tires finetes i llargues de gall dindi o pernil dolç per embolicar la pizza com si es tractés d'una mòmia o, amb verdures diverses, fer una forma de cara de monstre, per exemple. Són algunes de les idees. Aquest Halloween, imaginació al poder!

Fruita de por

Si et vénen de gust unes postres saludable per acabar l'àpat, unes peces de fruita convertides en fruita de por poden ser ideals. Per exemple, unes mandarines ben pelades amb un trosset d'api al damunt poden convertir-se en carabasses perfectes, o uns plàtans, en autèntics fantasmes, si els pelem, els tallem horitzontalment per la meitat i hi posem encenalls de xocolata per fer els ulls i la boca. Una altra idea és tallar una poma per la meitat horitzontalment i posar, enmig de les dues meitats, una llaminadura en forma de cuquet.

Què t'ha semblat aquesta selecció de receptes de Halloween terroríficament delicioses? Recorda que amb una mica d'inspiració i ganes pots preparar grans idees! A més, totes seran terroríficament bones! 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.