{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Ja sabem que la despesa d'una família no es limita només al menjar, a la roba o el col·legi, sinó que distreure els més petits també pot ser car. Tot i així, no teniu excuses si us quedeu a casa el cap de setmana perquè hi ha un munt d'activitats gratuïtes o assequibles, amb promocions i ofertes dissenyades per als nens, que beneficien tota la família. Només heu de posar-hi ganes i posar-vos a buscar : )

Jo des d'aquí, us porto algunes propostes perquè gaudiu amb la canalla:

  • Pícnic en família. Em ve salivera només de pensar en un bon berenar saludable al cim d'una muntanya. Podeu anar-hi en cotxe o  en tren, però reserveu part de la ruta per caminar i passejar. Quan arribeu al cim, serà genial acomodar-se en un prat i gaudir d'una estona a soles en família. Sobretot, no us oblideu de recollir-ho tot en acabar.
  • Diumenge de museu. Molts museus obren gratis el  primer diumenge de cada mes i n'hi ha de molt interessants per als més petits! Informeu-vos-en i ja veureu.
  • Un dia a la granja. Hi ha moltes granges que  organitzen visites perquè els més petits s'envoltin de les cries de cabres, porcs, conills… S'ho passaran pipa mentre aprenen un munt de coses!
  • Aprofiteu les ofertes de les vostres ciutats: comproveu les ofertes i descomptes per als zoos o parcs d'atraccions i l'agenda de les activitats culturals, com per exemple lectures de contes i  espectacles de circ o de marionetes.
  • Què us sembla la idea de llogar uns patins o unes bicicletes i anar a fer una mica d'exercici a l'aire lliure? Per un preu raonable disposareu d'una hora per passejar i divertir-vos. Encara que crec que als més petits els encantarà un passeig  en cavall; en molts pobles hi ha centres d'equitació que ofereixen classes a bon preu : )

Aquestes són algunes idees però segur que amb una mica d'entusiasme i imaginació se us acudeixen més coses per fer en família a poc cost. Crec que l'important no és invertir en diners sinó en temps per als vostres éssers estimats. Al capdavall, és el més important, no us sembla?

Com es prepara?