{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Ja sabem que la despesa d'una família no es limita només al menjar, a la roba o el col·legi, sinó que distreure els més petits també pot ser car. Tot i així, no teniu excuses si us quedeu a casa el cap de setmana perquè hi ha un munt d'activitats gratuïtes o assequibles, amb promocions i ofertes dissenyades per als nens, que beneficien tota la família. Només heu de posar-hi ganes i posar-vos a buscar : )

Jo des d'aquí, us porto algunes propostes perquè gaudiu amb la canalla:

  • Pícnic en família. Em ve salivera només de pensar en un bon berenar saludable al cim d'una muntanya. Podeu anar-hi en cotxe o  en tren, però reserveu part de la ruta per caminar i passejar. Quan arribeu al cim, serà genial acomodar-se en un prat i gaudir d'una estona a soles en família. Sobretot, no us oblideu de recollir-ho tot en acabar.
  • Diumenge de museu. Molts museus obren gratis el  primer diumenge de cada mes i n'hi ha de molt interessants per als més petits! Informeu-vos-en i ja veureu.
  • Un dia a la granja. Hi ha moltes granges que  organitzen visites perquè els més petits s'envoltin de les cries de cabres, porcs, conills… S'ho passaran pipa mentre aprenen un munt de coses!
  • Aprofiteu les ofertes de les vostres ciutats: comproveu les ofertes i descomptes per als zoos o parcs d'atraccions i l'agenda de les activitats culturals, com per exemple lectures de contes i  espectacles de circ o de marionetes.
  • Què us sembla la idea de llogar uns patins o unes bicicletes i anar a fer una mica d'exercici a l'aire lliure? Per un preu raonable disposareu d'una hora per passejar i divertir-vos. Encara que crec que als més petits els encantarà un passeig  en cavall; en molts pobles hi ha centres d'equitació que ofereixen classes a bon preu : )

Aquestes són algunes idees però segur que amb una mica d'entusiasme i imaginació se us acudeixen més coses per fer en família a poc cost. Crec que l'important no és invertir en diners sinó en temps per als vostres éssers estimats. Al capdavall, és el més important, no us sembla?

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre