{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Un nadó d'11 mesos menja pràcticament de tot en textura semisòlida. El més important és que continuï prenent la llet de fórmula o materna sense deixar de menjar variat peces de fruita, verdura, les racions de carn, peix i ou. Per això, la tasca més complicada durant aquest període és donar-li un puré diferent per a cada dia i àpat.

El nostre consell és que t'organitzis un menú diari de la setmana quan tinguis una mica de temps, per exemple, dissabte o diumenge. Així en un sol dia tindràs el menú setmanal de la criatura i no hauràs de preocupar-te'n al llarg de la setmana, quan pràcticament no tindràs temps.

Pots fer diversos purés amb diferents ingredients i combinant-los (carbassó, carbassa, pastanaga, formatge, arròs, patata). Algunes opcions són:

- Crema de carbassó amb patata i formatge
- Carbassa, carbassó i arròs
- Patata i pastanaga amb formatge
- Patata, carbassó i arròs
- Patata i carbassa

* Tot amb arròs, o tot sense arròs

Bullim per una banda les verdures i per una altra l'arròs. Preparem un filet de vedella i un de pollastre. Quan ho tinguem tot cuit, només és qüestió de triturar-ho fent aquestes combinacions, desar-ho al congelador en potets amb el nom del puré marcat, i llestos! Per donar-l'hi, podem descongelar-ho al natural o bé amb el microones. Quan estigui preparat, afegeix-hi una mica d'oli d'oliva.

Els purés de fruites són més delicats, ja que si els congelem perden propietats: crus i triturats al moment, els purés de fruites són més frescos i conserven totes les vitamines. Pots optar per fer alguns purés per a tota la setmana, però sempre que tinguis 10 minuts, procura preparar-los al moment. Si no pots, tritura les fruites per separat i posa cada fruita triturada en una glaçonera. Per combinar les fruites només hauràs de posar un glaçó de cada una en un bol i esperar uns minuts que es descongelin. També pots coure la fruita i fer una deliciosa compota.

Pel que fa a la carn, el peix i l'ou, és millor no preparar-los amb més d'1 o 2 dies d'antelació perquè no es facin malbé, i encara menys si s'ho ha de prendre el nadó. Per sort, preparar carn o peix a la planxa són només 5 minuts, i només haurem de trossejar-los o picar-los per afegir-los al puré.


http://www.pequerecetas.com/menus-semanales-para-ninos/pures-para-bebes-como-organizar-el-menu-semanal/

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre