{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Fins i tot les persones més organitzades, com tu, poden treure profit d’algunes aplicacions per a telèfons intel·ligents, tauletes tàctils o ordinadors. Hem trobat diverses aplicacions per a mòbil, que inclouen des de llistes fins a classificacions automàtiques, i n’hem elegit unes quantes per explicar-te-les.

Any.DO

Aquesta aplicació gaudeix del títol “aplicació de gestió de tasques preferida a tot el món”. És un gestor de llistes i tasques que permet escriure notes ràpides, planificar reunions, crear llistes i desglossar projectes, i està disponible en iOS, Android i en línia. La informació es pot compartir amb els contactes directament des de l’aplicació. Els usuaris d’Any.DO destaquen que té un disseny fàcil d’utilitzar, flexible i potent i alhora senzill i atractiu.

Evernote

Ets d’aquells que fa llistes per a tot, o bé per la teva feina cal que estiguis tot el dia escrivint? L’aplicació Evernote va ser dissenyada com a “espai de treball per a la feina de la teva vida” i permet als usuaris crear, editar i gestionar notes i documents, amb una sincronització simultàniament amb tots els aparells que elegeixis. Imagina, per exemple, que se t’acudeix una bona idea per a una presentació mentre ets al metro. En lloc d’escriure-ho en un tros de paper arrugat o en una nota al telèfon, Evernote se sincronitzarà amb el teu ordinador i quan arribis a l’oficina ho tindràs llest per treballar-hi.

Wunderlist

Wunderlist és una de les aplicacions més populars per a organitzar la rutina dels usuaris. És similar a Any.DO i els crítics de tecnologia les solen comparar, però sense que hi hagi una guanyadora clara! Aquest organitzador de projectes i de llistes multiplataforma està disponible per a Android, iOS i en línia.

Slack

L’aplicació Slack s’ha fet famosa ràpidament gràcies a la popularitat que ha assolit en la comunicació empresarial. Combina missatges instantanis, correus electrònics, intercanvi d’arxius i xats de grup en una sola interfície que se sincronitza amb tots els aparells. Ja no et caldrà saltar entre eines de comunicació com iMessage, SMS, Facebook, Messenger, WeChat, WhatsApp i Line i podràs comunicar-te a través de Slack en canals com #comptabilitat o #gats, etc.

Streaks

Què diferencia Streaks d’altres aplicacions d’organització com ara Wunderlist i Any.DO? L’aplicació Streaks està pensada per animar-te a tenir uns bons hàbits de vida i no per organitzar-te l’agenda professional. Els usuaris poden fer un seguiment dels hàbits i les tasques del dia a dia simplement responent una notificació que els arriba a l’aparell, programada per a una hora en concret: “Has acabat la tasca X avui?”.

Escollir les aplicacions que instal·les al teu telèfon intel·ligent, tauleta tàctil o ordinador pot semblar una preocupació innecessària, però notaràs la diferència de seguida. Aquestes cinc aplicacions són gratuïtes (llevat que optis per la versió Premium). Així doncs, per què no les poses a prova i així veus quina s’adapta millor a tu i a la teva vida?

Com es prepara?