{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Gràcies al nou sistema de control tàctil (amb botons de moviment, atac i defensa), els jugadors controlen en primera persona els valents herois de l'Equip Actimel en 16 combats interactius amb efectes espectaculars per tot el Planeta Ultra-Element, fins a arribar a la gran lluita final contra el malvat Malaktic! 

Ara els jugadors poden triar entre 2 modalitats de joc d’allò més divertides, realitat augmentada o 3D,en les quals els poderosos sequaços de Malaktic posaran les coses difícils a l'Equip Actimel. Si es col·leccionen les 12 cartes diferents que es troben als paquets d’Actimel i s’escanegen a l’app, s'aconsegueix un guerrer amb atacs personalitzats que es podrà incloure als combats. A mesura que es van guanyant batalles i l'Equip Actimel viatja per paratges inhòspits del planeta, l’app permet fer pujar de nivell els personatges i desbloquejar noves batalles contra enemics més forts.

Descobriu plegats les increïbles aventures de l'Equip Actimel! Descarrega’t l’app de franc aquí i acompanyeu els nostres herois en un viatge ple de perills i de molta diversió. Fes clic al vídeo per a més informació.

La promoció de les cartes és vàlida del 01/03/2015 al 01/05/2015 en Territori Nacional. Obsequi comercial. Prohibida la seva venda.

Com es prepara?