{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

1. Temperatura

L’aigua ha d’estar entre els 35 i 37 graus. No cal que omplis gaire la banyera, n’hi ha prou amb uns 10 cm. Posa-hi primer aigua freda i després calenta, ja que aquesta se’n va al fons.

2. Postura

Vés amb molt de compte quan el fiquis a l’aigua. Subjecta-li l’esquena i el coll amb una mà i les cuixes i les natges amb l’altra. Pots treure aquesta mà quan el nadó estigui ben col·locat dins de la banyera.

3. Dóna-li confiança

Alguns nadons se sobresalten amb el contacte amb l’aigua. Per això, és essencial que s'hi senti confiat. Si plora, agafa-li les mans i acarona’l fins que es tranquil·litzi.

4. Neteja a fons

Revisa-li bé la pell (sotal el coll, entre les cuixes…). Als plecs de la pell és on s’acostuma a acumular més brutícia.

5. A passar-ho bé!

Si veus que s’ho passa bé, pots deixar-lo jugar amb l’aigua durant una estona (no més de 10 minuts), sense deixar de subjectar-lo i vigilant que l’aigua no es refredi.

6. En sortir de l’aigua

Embolica’l en una tovallola suau així que el treguis de l’aigua perquè no passi fred. Si no pots subjectar-lo bé, pots agafar la capa de bany amb la boca (per la caputxa) i així et quedaran totes dues mans lliures.

7. Ben eixugat

Eixuga’l bé entre els plecs de la pell perquè no quedin restes d’humitat. Un truc: abans, posa la tovallola sobre el radiador una estona perquè estigui calentona.

8. Un massatge relaxant

Aprofita aquest moment per hidratar-li la pell amb una loció neutra amb un suau massatge. Li encantarà!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.