{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

La banyera i el canviador són dos elements imprescindibles durant els primers anys de vida, ja que, a més d'utilitzar-los per a la cura i la higiene del nadó, estan directament relacionats amb els moments en què el nadó se sent estimat i relaxat. Cada vegada hi ha productes més especialitzats que faciliten la feina als pares i als cuidadors.


Banyeres


Les banyeres més adequades són fetes de propilè, que és un material termoplàstic que garanteix la higiene. Han de ser resistents i tenir una estructura estable que eviti deformacions i balancejos.


És millor que la forma de la banyera s'adapti al cos del nadó per intentar facilitar que hi quedi assegut i que no rellisqui sota l'aigua.
Si la banyera té un orifici de desguàs, sempre serà més còmode buidar-la. Aquest orifici pot estar connectat amb un tub o no, però, en qualsevol cas, és important assegurar-nos que no perd aigua.


Hi ha molts tipus de banyeres: les que es poden recolzar sobre qualsevol superfície plana horitzontal i estable, les que s'adapten a la banyera gran de casa, les que tenen una estructura de suport a terra o fins i tot les banyeres inflables per als qui necessiten ocupar poc espai.


Canviadors


Un petit matalàs de goma-escuma folrat de PVC que no sigui tòxic i col•locat en una superfície còmoda és el tradicional canviador dels més petits. Materials que es puguin rentar, tous i resistents per aconseguir que els moments d'higiene i l'estona de després del bany siguin relaxants i especials per a ells.


El model més bàsic de tots és el matalàs-canviador, que pots col•locar en qualsevol superfície plana gran i estable. Un altre de perfecte per a viatges és el canviador inflable, fet de PVC i amb una vàlvula que permet d'inflar-lo i desinflar-lo. Si vols un canviador més complet que no ocupi gaire espai, també pots trobar el canviador amb potes, que té compartiments per guardar-hi els productes necessaris per a la higiene. Es plega fàcilment i es pot col•locar en qualsevol lloc. Finalment, hi ha la bossa-canviador, l'opció més còmoda per portar-ho tot en una maleteta o motxilla.


A banda del que hem explicat, hi ha banyeres i canviadors dos en un que, tot i que ocupen més espai, són molt còmodes i completes. A més, si tens espai a casa pots trobar mobles banyera amb canviador i calaixos que, després d'utilitzar-los, es converteixen en un moble més de l'habitació del nadó.


Hi ha moltíssims productes al mercat i cada vegada és més fàcil trobar el que s'ajusta millor a les vostres necessitats. El primer que has de fer és decidir quin tipus de banyera i canviador necessites depenent de l'edat de la criatura i de l'espai disponible a casa. D'aquesta manera podràs buscar el model que més t'agradi en un catàleg o revista.


Esperem haver-te ajudat i que les sessions de carícies amb el teu fill siguin superrelaxants!

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre