{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

La llet de continuació és un aliment adequat per al nadó a partir dels 6 mesos. De fet, l'ESPGHAN (Societat Europea de Gastroenterologia, Hepatologia i Nutrició Pediàtrica) recomana consumir-ne entre els 6 i els 24 mesos d'edat, i aconsella no introduir la llet de vaca durant el primer any de vida, perquè el sistema digestiu del nadó encara no està preparat per a determinats nutrients. En canvi, les llets de continuació, elaborades a partir de la llet de vaca, estan adaptades a les necessitats d'aquesta etapa i s'assemblen el màxim possible a les propietats de la llet materna.

Les llets de continuació tenen un contingut proteic més baix i aporten més quantitat de vitamines i minerals que la llet de vaca. A més, els greixos de la llet de continuació no són de procedència animal, sinó que utilitzen olis vegetals de soja i gira-sol que proporcionen àcids grassos essencials per al nadó, i també supleixen la manca de vitamines C i D de la llet de vaca i tenen una relació adequada calci-fòsfor.

Una bona manera de donar llet de continuació al nadó és en forma de iogurt, com ara Mi Primer Danone, amb què, a més de prendre llet, començarà a utilitzar la cullera i a tastar una nova textura, seguint uns hàbits d'alimentació saludables.

Mi Primer Danone és l'únic aliment lacti infantil fresc elaborat a base de llet de continuació i enriquit amb vitamines i minerals necessaris per al desenvolupament i el creixement normal del nadó dels 6 als 24 mesos. També conté ferments làctics i àcids grassos essencials. D'aquesta manera, es converteix en el que s'adapta millor a les seves necessitats.

Segur que al vostre nadó li encantarà i us ho agrairà amb un gran somriure.

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.