{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

La llet de continuació és un aliment adequat per al nadó a partir dels 6 mesos. De fet, l'ESPGHAN (Societat Europea de Gastroenterologia, Hepatologia i Nutrició Pediàtrica) recomana consumir-ne entre els 6 i els 24 mesos d'edat, i aconsella no introduir la llet de vaca durant el primer any de vida, perquè el sistema digestiu del nadó encara no està preparat per a determinats nutrients. En canvi, les llets de continuació, elaborades a partir de la llet de vaca, estan adaptades a les necessitats d'aquesta etapa i s'assemblen el màxim possible a les propietats de la llet materna.

Les llets de continuació tenen un contingut proteic més baix i aporten més quantitat de vitamines i minerals que la llet de vaca. A més, els greixos de la llet de continuació no són de procedència animal, sinó que utilitzen olis vegetals de soja i gira-sol que proporcionen àcids grassos essencials per al nadó, i també supleixen la manca de vitamines C i D de la llet de vaca i tenen una relació adequada calci-fòsfor.

Una bona manera de donar llet de continuació al nadó és en forma de iogurt, com ara Mi Primer Danone, amb què, a més de prendre llet, començarà a utilitzar la cullera i a tastar una nova textura, seguint uns hàbits d'alimentació saludables.

Mi Primer Danone és l'únic aliment lacti infantil fresc elaborat a base de llet de continuació i enriquit amb vitamines i minerals necessaris per al desenvolupament i el creixement normal del nadó dels 6 als 24 mesos. També conté ferments làctics i àcids grassos essencials. D'aquesta manera, es converteix en el que s'adapta millor a les seves necessitats.

Segur que al vostre nadó li encantarà i us ho agrairà amb un gran somriure.

 

Com es prepara?