{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Per garantir la bona alimentació del teu nadó durant la lactància, és important que la posició i la succió siguin correctes. Per això, en el moment de donar el pit és millor que busquis una postura còmoda i relaxada, sense tensió a l’esquena. Pots asseure’t o estirar-te, però intenta que el nadó sempre estigui col·locat a prop teu, amb el cos de front al teu, sense corbar i amb el cap una mica tirat cap enrere.

A partir d’aquí, observa la col·locació del nadó i com et queda el pit després que s’hi hagi agafat. El seu mentó ha de tocar-te el pit, ha de tenir la boca ben oberta, la llengua cap endavant i el llavi interior cap a fora. Quan xucli, les seves galtes han de tenir forma arrodonida: ni aplanada ni enfonsada. Des de la teva posició, no li arribaràs a veure els ulls, sinó la comissura del llavi, i veuràs més arèola per sobre de la boca que per sota. La boca no ha de cobrir només el mugró, sinó també part del pit.

És important que ofereixis al teu fill el pit a demanda, és a dir, sempre que ho demani, sense limitar el nombre de preses ni la durada. Quan l’infant reclama el pit no sempre és per gana, pot ser que tingui set o que necessiti afecte. A més, cada vegada que succiona, estimula l’alliberament de dos tipus d’hormones en el teu cos: una produeix la llet i l’altra n’afavoreix la sortida. Així doncs, el fet que el nen succioni amb freqüència afavoreix la producció de llet.

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.