{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Tapar el teu fill a l'hivern pot ser una tasca fàcil si t'organitzes bé. Has de tenir en compte que no és el mateix sortir a passejar pel carrer que anar a un centre comercial, on acostuma a haver-hi calefacció. Per això, has de tenir peces que puguis posar-li quan surts, però que siguin fàcils de treure si entres en un establiment. A més, els nounats no regulen bé la calor, ja que la seva pell encara no conserva la temperatura corporal, de manera que hem de controlar-los per evitar que passin massa calor o puguin tenir fred.


Per triar la roba del nadó a l'hivern has de tenir en compte que ha de ser molt suau, de fibres naturals si és possible. De fibra natural perquè permet d'absorbir la humitat, de manera que la pell transpira millor. A més, hi ha peces que també són còmodes per al nadó com els polars, el vellut, el cotó o la llana si no té cap al•lèrgia. El millor per al nadó i per a tu és que li posis peces que siguin fàcils de treure i posar, sobretot per si has de canviar-li el bolquer.


Un altre consell interessant és evitar que la seva roba tingui costures. Al mercat hi ha bodis i samarretes sense costures que són molt còmodes per a les criatures. En cas que porti pantalons, anirà molt a gust. Pots triar els que tenen la cintura elàstica, ja que, per exemple, per canviar els bolquers seran més fàcils de treure.


Tingues en compte que el nadó passa fred i calor, com tu, i que això vol dir que, si el veus inquiet o plora sense motiu, potser és perquè està acalorat o té fred. Toca-li les manetes de tant en tant, ja que són un bon indicador de la seva temperatura i et diran com es troba segons si estan fredes o calentes. Un altre lloc que pots tocar per saber si el nadó té fred o calor és el coll, o fins i tot el front.


Finalment, si surts a passejar pel carrer, venen uns saquets polars que abriguen molt, són còmodes per a ells i solen adaptar-se als cotxets. En qualsevol cas, sempre pots portar una petita manta polar al cotxet per si de cas. Quin truc tens tu per abrigar el teu fill a l'hivern?  

Etapes: 0-24 M


Comentari:


Amb l'arribada del fred hem de tapar el nadó quan sortim a passejar, però cada vegada que entrem en un establiment on fa calor hem de treure-li capes de roba. Quins consells ens doneu per escollir roba pràctica per al nounat? A reveure! Silvia – Community Manager

FB: Quan tapem els nadons a l'hivern hem de tenir en compte els canvis de temperatura a què ens exposem cada vegada que entrem en un establiment. Roba fàcil de treure, elàstics, una manta polar... són peces que sempre van bé, però hi ha més coses… (enllaç)

Etiquetes: hivern, fred, nadó, abrigar, roba, consells pràctics

Twitter:  Com hem de tapar el #nadó a l'hivern perquè no passi #fred? Descobreix consells pràctics a (enllaç)

Com es prepara?