{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

El dia del primer aniversari és una celebració molt especial que els pares solen preparar amb molta il•lusió. Perquè res no ho enteli i perquè tot surti a la perfecció, us donarem alguns consells per a aquesta primera festa d'aniversari. Encara que molts puguin pensar que l'infant no s'adonarà de res perquè encara és massa petit, podem aconseguir que no sigui així. La manera de fer-ho és preparar una festa de nadons.

Per tant, a aquesta festa hem de convidar-hi persones que conegui el nadó i evitar que hi hagi massa gent. El fet que hi hagi altres nadons donarà un toc molt divertit a la celebració, però sempre que siguin de la mateixa edat o d'una edat molt semblant. A més, els nadons necessitaran un espai per a ells, amb tanques, matalassos, jocs per a la seva edat, música divertida i fins i tot podem preparar-los un petit teatre amb titelles per explicar-los un conte.

El pastís és millor fer-lo a casa amb productes naturals. Quan fa l'any, el nadó ja pot menjar gairebé de tot, però si li fem un pa de pessic a casa i el decorem amb els seus personatges preferits, li estarem donant un toc original al pastís, i a més, molt saludable. D'altra banda, la decoració de la festa ha de ser molt acolorida: als nadons els encanten els colors.

Un altre factor que determinarà que el nadó s'ho passi bé és el seu descans. Els pares han de tenir en compte que a aquesta edat les criatures necessiten descansar i dormir les seves hores, de manera que la festa no s'ha d'allargar gaire. A més, han d'haver dormit abans perquè estiguin en plena forma i puguin gaudir d'aquell moment tan especial.

Pel que fa a l'espelma del primer aniversari, és possible que, com que són petits, encara no sàpiguen bufar. Els pares poden intentar practicar amb el nadó uns dies abans, però si veuen que no li surt, és millor no angoixar-se. Quan arribi el moment els pares el poden ajudar a bufar l'espelmeta i, si no és que es descuiden d'immortalitzar aquell moment tan especial en fotos o vídeo, quan el nadó sigui gran el podrà reviure i llavors veurà que els seus pares li van preparar una festa molt especial per al seu primer aniversari, un record que l'acompanyarà tota la vida.

Com es prepara?