{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Pots aprofitar l'arribada del bon temps per posar el teu fill en contacte amb la natura. És una bona manera d'obrir-lo a una pila de sensacions noves que estimularan els seus sentits, i alhora l'engrescaran i el relaxaran. Un dia de camp amb l'infant pot ser un bon estímul per a la seva salut emocional i, per descomptat, per a la seva salut física. Recorda que la llum natural és un bon estimulant per a l'estat d'ànim del nadó i quan respira aire pur s'oxigena amb aire net.

Perquè l'excursió al camp surti bé, no t'has d'oblidar de les seves necessitats bàsiques. Primer has de tenir en compte el temps que trigaràs a arribar a la destinació, pots aprofitar l'estona de son del nadó perquè no se li faci pesat el trajecte. D'altra banda, pensa que per la finestra del cotxe acostuma a entrar-hi molt sol, de manera que has de tenir preparades les cortinetes o posar-hi alguna cosa perquè la llum del sol no incideixi directament damunt seu mentre dorm durant el trajecte.

Si poses l'aire condicionat al cotxe, has d'intentar que la temperatura exterior i la interior no siguin massa extremes. Fins i tot pots esperar una mica abans de treure'l del cotxe, perquè el seu cos s'adapti a la temperatura exterior.

Un bon lloc on pots portar-lo seria un espai on pugui córrer per l'herba, com un parc amb grans extensions de gespa, per exemple. Un altre lloc molt encertat seria una pineda, on podríeu gaudir d'una bona ombra. Si és estiu, evidentment podeu anar a la platja, però això sí, buscant una bona ombra o proporcionant-li a la criatura l'ombra d'un bon para-sol o una tenda de campanya perquè estigui en contacte amb la sorra però sense que el sol li toqui directament.

Finalment, no t'oblidis d'emportar-te tot el que necessitis per a ell, sobretot aigua i fruites d'estiu per mantenir correctament els nivells d'hidratació. I, per descomptat, no et descuidis de posar-li protecció solar per a la pell.  
 

Com es prepara?