{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
{{freetag}}

*Segons l’Estudi Bahía 2009

Abans de començar a preparar un biberó, és important rentar-se bé les mans amb aigua i sabó i eixugar-se-les amb un drap net. Primer s’hi introdueix l’aigua i després la llet en pols, mai a l’inrevés. La majoria de llets estan fabricades per afegir una cullerada de 33 cc d’aigua per cada mesura de llet, però pot no ser així. Per això és important llegir bé les instruccions de la llet de fórmula que hagis escollit per al teu nadó; així li donaràs l’aportació nutritiva que necessita. 9 de cada 10 pediatres recomanen utilitzar aigua mineral natural en l’alimentació dels nadons. L’aigua Font Vella garanteix sempre una composició equilibrada i no cal bullir-la. A més, és baixa en sodi, té un 0 % d’impureses i col·labora amb l’Associació Espanyola de Pediatria. Per això ofereix més seguretat.

Escalfa l’aigua al bany maria o al microones. Tingues en compte que el microones no escalfa igual tot el biberó, així que és convenient que el remenis bé abans de continuar el procés. Pots comprovar la temperatura tirant-te unes gotetes d’aigua al dors de la mà o a la part interior del canell: si gairebé no es nota, és que està a la temperatura adequada. És el moment d’afegir-hi la llet en pols, de tancar el biberó i de barrejar bé els ingredients fins que tots els grumolls quedin desfets.

 

Com es prepara?