{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Imaginació al poder!

Fomentar la creativitat durant la infància és fonamental per al creixement dels nens. Aquesta Setmana Santa serà diferent perquè ho passem a casa, però no per això hem de renunciar a tenir els nostres conillets de Pasqua, no?

Som-hi doncs! Per fer els nostres propis conillets de Pasqua només es necessita, un pot buit de iogurt, paper, llapis de colors, sucre i guix de colors.

Primer pas: comencem dibuixant les orelles, els ulls, la boca i els peus per al nostre conillet. És important tenir en compte les mesures del pot de iogurt per tal que tant les orelles, com els ulls i la boca no sobresurtin i encaixin en el mateix pot de iogurt.

Una vegada hem dibuixat les parts del cos del nostre conillet, les pintem de colors i després les retallem del paper.

Ara ens posem amb el farcit del cos del nostre conillet. Aboquem el sucre a la taula (podem utilitzar un diari per no tacar tant) i llisquem sobre el sucre el guix de color fins tenyir-lo del color desitjat.

Ara aboquem el sucre de color en el pot de iogurt buit, posem les orelles a l'interior del pot, i enganxem els ulls i la boca a la part davantera del pot. Finalment, enganxem els peus al fons del pot i... ja tenim el nostre conillet!

A gaudir d'aquesta setmana Santa a casa!

Com es prepara?