{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMAS
{{freetag}}

Imaginació al poder!

Fomentar la creativitat durant la infància és fonamental per al creixement dels nens. Aquesta Setmana Santa serà diferent perquè ho passem a casa, però no per això hem de renunciar a tenir els nostres conillets de Pasqua, no?

Som-hi doncs! Per fer els nostres propis conillets de Pasqua només es necessita, un pot buit de iogurt, paper, llapis de colors, sucre i guix de colors.

Primer pas: comencem dibuixant les orelles, els ulls, la boca i els peus per al nostre conillet. És important tenir en compte les mesures del pot de iogurt per tal que tant les orelles, com els ulls i la boca no sobresurtin i encaixin en el mateix pot de iogurt.

Una vegada hem dibuixat les parts del cos del nostre conillet, les pintem de colors i després les retallem del paper.

Ara ens posem amb el farcit del cos del nostre conillet. Aboquem el sucre a la taula (podem utilitzar un diari per no tacar tant) i llisquem sobre el sucre el guix de color fins tenyir-lo del color desitjat.

Ara aboquem el sucre de color en el pot de iogurt buit, posem les orelles a l'interior del pot, i enganxem els ulls i la boca a la part davantera del pot. Finalment, enganxem els peus al fons del pot i... ja tenim el nostre conillet!

A gaudir d'aquesta setmana Santa a casa!

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre