{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Amb l'arribada del bon temps arriben també amb més força els rajos solars. És un moment estimulant, perquè la llum natural aixeca els ànims, però cal anar amb compte amb els raigs ultraviolats. Amb uns petits consells, podràs gaudir de l'estiu amb el teu fill protegint-li els ullets de manera efectiva. Així, doncs, no només els hem de protegir la pell, a l'estiu: els ulls també han de tenir la seva pròpia protecció.


El primer pas seria aconseguir unes ulleres de sol homologades que li permetin de protegir-se dels rajos solars ultraviolats (UV). Perquè el vostre fill s'hi acostumi, ha d'utilitzar-les des de ben petit; d'aquesta manera aconseguiràs que sempre les porti posades quan faci sol, i li estaràs ensenyant un hàbit molt saludable. Has de tenir en compte que els seus ulls són molt sensibles als rajos solars, perquè el cristal•lí i la pigmentació de la seva pantalla protectora encara no s'han desenvolupat del tot. Per això les ulleres de sol són tan importants.


A més, has de tenir precaució amb les hores de sol. Per evitar que li incideixi tan directament, pots buscar llocs amb ombres perquè jugui i gaudeixi del bon temps de l'estiu. Un altre consell per evitar que el sol vagi directament als ulls és utilitzar gorres que, a més de protegir-li el cap, projectin una ombra sobre la cara. No obstant això, el que de veritat protegeix la pell que envolta els seus ullets i que a més els ajuda a prevenir problemes oculars en l'edat adulta és, com recomana l'Associació Espanyola de Pediatria, unes ulleres de sol fosques.


Així, doncs, per aprofitar i gaudir d'aquesta època estival, només cal que tinguis en compte les proteccions necessàries perquè el teu nadó i tu pugueu aprofitar el bon temps: protecció solar, protecció per als seus ullets, oferir-li líquids per hidratar-lo i deixar que el món que l'envolta l'impregni de sensacions i que s'oxigeni amb aire pur i net. Això serà una bona manera d'estimular-lo però, a més, refermarà els vostres lligams afectius. Gaudeix de l'estiu amb el teu fill, perquè cada època és única i irrepetible.

Com es prepara?