{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
{{freetag}}

Aprofitant que aviat serà Halloween, avui us proposo receptes per fer amb els vostres fills. Són molt fàcils de preparar i també molt saboroses.

Pastís de carabassa

Ingredients

  • 1.500 g de carabassa
  • 1 pessic de sal
  • Canyella en pols
  • 350 g de llet condensada
  • 350 g de llet
  • 350 g de sucre
  • 350 g de farina
  • 150 ml d’oli d’oliva
  • 1 sobre de llevat (16 g)
  • 4 ous
  • 1 llimona
  • Mantega i farina per al motlle
  • Sucre de llustre

Preparació:

  1. Bull o rosteix la carabassa.
  2. Barreja la llet condensada, la llet, el sucre, la farina, l’oli i el llevat en un recipient.
  3. Després afegeix-hi la part brillant de la pell de llimona i els ous (un per un) sense parar de batre.
  4. A continuació, afegeix-hi la carabassa, una mica de sal i barreja-ho bé.
  5. Finalment, cobreix el motlle amb la mantega i la farina i fica’l al forn aproximadament a 170º.
  6. Decora-ho amb sucre de llustre.

Com es prepara?