{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Recorda: com més packs, més cartes de personatges per col·leccionar, i més batalles diferents per viure!

Per jugar només cal que et descarreguis l’aplicació de l’Equip Actimel, que posis les cartes sobre la taula i… que comenci el combat!

El nou Pack Tauler d’Actimel inclou un tauler de realitat augmentada impressionant i 14 ampolles amb els nous stickers per decorar els personatges.

Només has de col·leccionar les cartes que trobaràs als packs i lluitar contra els teus amics per aconseguir les seves cartes.

Hi ha tres packs diferents per col·leccionar: el blau d’Ele, el groc de Casei i el fúcsia de Nitass. Els podràs trobar al teu supermercat habitual a partir del proper 10 de setembre.

Recorda! Amb la nova aplicació de l’Equip Actimel i amb les cartes que trobaràs als packs, les batalles de l’Equip Actimel cobren vida a casa teva!

Scroll cartes: la promoció de les cartes és vàlida del 25/08/2014 al 31/01/2015 a la Península, les Balears, Ceuta i Melilla. Obsequi comercial. Prohibida la venda.

Promoció vàlida a la Península, les Balears, Ceuta i Melilla. Dins de l'obsequi del pack tauler s’inclou un pack x6 i un x8. Promoció limitada a 300.000 unitats. Obsequi comercial. Prohibida la venda.

Com es prepara?