{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Si no has anat a la neu, encara hi ets a temps. És una oportunitat perfecta per gaudir de l'aire lliure a l'hivern amb la criatura, i una experiència molt enriquidora per a ell. Però sense oblidar-nos d'anar ben equipats i prendre precaucions contra el fred i el sol en tot moment.

Quan el nadó té pocs mesos encara és massa petit per gaudir de la neu, i els pares hauran d'estar molt atents. Estarà tota l'estona assegudet a la seva cadireta o estirat al cotxet i, per tant, li costarà més mantenir l'escalfor i es refredarà amb més facilitat.

Tan bon punt camini serà un bon moment per anar a la neu amb ell. Trieu un lloc prou espaiós per poder jugar lliurement o passejar.
A més, actualment hi ha un trineu per a nadons, amb seient de seguretat i una nansa com la d'un cotxet per passejar-lo còmodament.

D'altra banda, no hem d'oblidar ni l'altitud ni el sol, que es reflecteix en la neu d'una manera molt intensa. Per això, haurem d'aplicar-li una protecció de pantalla solar i una crema especial per als llavis. També hem de tenir especial cura amb els ulls i protegir-los amb unes ulleres adequades. Però si el nen se les treu tota l'estona, podeu posar-li una gorra amb visera i limitar el seu temps d'exposició a ple sol.  

El fred i l'infant

És important tapar el nadó amb diverses capes de roba i que mirem que no quedi mai despullat del tot si l'hem de canviar. Tampoc no hem d'oblidar-nos d'afegir una muda de recanvi per si es mulla o es taca.

Per saber si el nadó té fred o calor, busca sempre la resposta observant-lo. Sovint, si té fred, es mostrarà inquiet, respirarà ràpidament o fins i tot plorarà; si té calor, però, no ho demostrarà de cap manera. Fixa't en les galtes: si perden color, pot ser que tingui fred, i si es posen vermelles, voldrà dir tot el contrari. Comprova la suor al coll i toca-li les cames o els bracets (les mans i els peus, moltes vegades, no són prou fiables).

Fonts:

http://www.serpadres.es/familia/tiempo-libre/vamos-a-la-nieve-que-equipo-necesitan-los-ninos.html

http://www.bebesymas.com/actividades-bebes-ninos/unos-dias-en-la-nieve-con-los-ninos

http://bebesyembarazos.com/disfruta-la-nieve-con-tu-bebe/
 

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre