{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Si no has anat a la neu, encara hi ets a temps. És una oportunitat perfecta per gaudir de l'aire lliure a l'hivern amb la criatura, i una experiència molt enriquidora per a ell. Però sense oblidar-nos d'anar ben equipats i prendre precaucions contra el fred i el sol en tot moment.

Quan el nadó té pocs mesos encara és massa petit per gaudir de la neu, i els pares hauran d'estar molt atents. Estarà tota l'estona assegudet a la seva cadireta o estirat al cotxet i, per tant, li costarà més mantenir l'escalfor i es refredarà amb més facilitat.

Tan bon punt camini serà un bon moment per anar a la neu amb ell. Trieu un lloc prou espaiós per poder jugar lliurement o passejar.
A més, actualment hi ha un trineu per a nadons, amb seient de seguretat i una nansa com la d'un cotxet per passejar-lo còmodament.

D'altra banda, no hem d'oblidar ni l'altitud ni el sol, que es reflecteix en la neu d'una manera molt intensa. Per això, haurem d'aplicar-li una protecció de pantalla solar i una crema especial per als llavis. També hem de tenir especial cura amb els ulls i protegir-los amb unes ulleres adequades. Però si el nen se les treu tota l'estona, podeu posar-li una gorra amb visera i limitar el seu temps d'exposició a ple sol.  

El fred i l'infant

És important tapar el nadó amb diverses capes de roba i que mirem que no quedi mai despullat del tot si l'hem de canviar. Tampoc no hem d'oblidar-nos d'afegir una muda de recanvi per si es mulla o es taca.

Per saber si el nadó té fred o calor, busca sempre la resposta observant-lo. Sovint, si té fred, es mostrarà inquiet, respirarà ràpidament o fins i tot plorarà; si té calor, però, no ho demostrarà de cap manera. Fixa't en les galtes: si perden color, pot ser que tingui fred, i si es posen vermelles, voldrà dir tot el contrari. Comprova la suor al coll i toca-li les cames o els bracets (les mans i els peus, moltes vegades, no són prou fiables).

Fonts:

http://www.serpadres.es/familia/tiempo-libre/vamos-a-la-nieve-que-equipo-necesitan-los-ninos.html

http://www.bebesymas.com/actividades-bebes-ninos/unos-dias-en-la-nieve-con-los-ninos

http://bebesyembarazos.com/disfruta-la-nieve-con-tu-bebe/
 

Com es prepara?