{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Evitar l’acidesa és fàcil si saps quins aliments la provoquen i si coneixes alguns hàbits que la prevenen. Fuig dels àpats greixosos, com ara els fregits i la brioixeria, i dels aliments que poden provocar acidesa, com ara el vinagre, el cafè, la ceba i l’all crus, tot el que és picant, el tomàquet o els cítrics. També és important la quantitat i la freqüència dels menjars. Intenta repartir els aliments al llarg del dia i reduir el volum de les racions. Menjar menys però més sovint farà que et trobis molt millor. I si mastegues bé i menges a poc a poc, tindràs una digestió més lleugera.

Durant l’embaràs, si el teu metge no t’ho desaconsella, és bo que facis exercici físic moderat, però evita fer-lo immediatament després de menjar per prevenir l’acidesa. Tampoc no és aconsellable dormir just després dels àpats. Camina una mica abans de la migdiada per facilitar la digestió i al vespre evita menjar entre dues i tres hores abans d’anar al llit. Dormir lleugerament incorporada també és una bona solució.

Finalment, beu entre àpats i no mentre menges. Pots prendre infusions, sucs o brous, ni massa freds ni massa calents, i l’opció més saludable per excel·lència, l’aigua mineral natural.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.