{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

El desenvolupament dels sentits és molt important per a l'evolució del nadó, ja que li permet d'anar descobrint el món que l'envolta i, d'aquesta manera, fer evolucionar el seu aprenentatge.


El tacte és el primer sentit que el nounat aprèn a fer servir. Per això, la lactància, portar-lo a coll i tenir-lo a la falda són bons hàbits que tranquil•litzaran el petit i l'uniran encara més als seus pares.


El gust i l'olfacte són sentits molt importants, ja que el petit detecta i recorda fàcilment l'olor dels seus pares i també se sorprèn davant d'olors estranyes. Alhora també reconeix els gustos bàsics i li encanten els gustos dolços, i a mesura que es va fent més grandet, ja va sent capaç d'identificar-ne de nous.


Perquè el menut desenvolupi la seva oïda, hem de repetir-li sons; d'aquesta manera, quan els memoritzi començarà a repetir-los i dirà les seves primeres paraules.


Els seus ullets també són molt importants, als 3 mesos ja hi pot veure més enllà dels 2,5 cm. Al mes següent ja pot seguir els seus pares amb la vista dins d'un rang de 180º, i ja intenta agafar objectes. Quan arriba als 5 mesos ja pot passar-se objectes d'una mà a l'altra, els observa… i quan llença un objecte procura veure on va a parar.


D'aquesta manera, va millorant de mica en mica fins que assoleix una visió perfecta i pot reconèixer perfectament els seus papes.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.