{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Ara que és carnestoltes, segur que els vostres fills es moren de ganes de portar i ensenyar la seva disfressa a la llar d'infants o a l'escola.
Els encanta jugar a disfressar-se, per això aquest dia és tan especial i divertit per a ells.


A més, és una manera ideal d'estimular la seva creativitat i imaginació. Podem deixar que ells mateixos es facin la seva pròpia disfressa o que participin en l'elaboració ajudant-vos a vosaltres a fer-la.


Però si encara són molt petits, podeu fer la disfressa a casa de manera molt senzilla.


Per exemple, podeu disfressar-lo de llagosta. Només l'heu de vestir de vermell, posar-li un casquet vermell i enganxar-hi una diadema vermella amb 2 ulls que surtin (típiques de carnestoltes i Halloween). Podeu retocar la disfressa afegint-hi alguns complements fets amb feltre vermell per a les tenalles de la llagosta.


Una altra disfressa per a un nadó molt petitó podria ser de "sushi": l'emboliqueu en una tovallola blanqueta, hi afegiu roba de color salmó i hi podeu pintar unes ratlles amb un khol blanc perquè sembli un llom de salmó (peix) i finalment ho ajunteu i ho assegureu tot amb una roba negra que faci de cinturó perquè sembli la típica alga que recobreix alguns tipus de sushi.


També podeu preparar una disfressa de grup en què el nadó vagi unit a la mare o el pare. Per exemple, de teranyina i aranya.


I una altra mena de disfressa podria ser un plat d'espaguetis, amb les boletes de carn i tot :)


Si ja teniu les vostres disfresses preparades i els vostres fills a punt, animeu-vos a publicar-les al nostre Facebook (enllaç).

Bon carnestoltes!

Font fotografies| http://goo.gl/YknZ5 | http://goo.gl/Ddvk9 | http://goo.gl/Go6fF

Com es prepara?