{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Aquesta pot ser una de les primeres festes del teu nadó, depenent del mes en què hagi nascut. I, com és típic, per Nadal sempre ens reunim amb tota la família, i aquesta vegada el menut serà el protagonista d'aquestes festes. Malgrat que encara és molt petitó i no és del tot conscient d'allò que està passant al seu voltant, sempre gaudirà podent veure elements nous i diferents. Per això, hem d'aprofitar el Nadal per estimular els seus sentits amb els símbols típics d'aquestes dates.

Així, per exemple, podem ensenyar-li els adorns de l'arbre de Nadal. Com que són brillants i molt acolorits, els cridaran l'atenció. També amb els llums nadalencs començarà a percebre nous colors, i amb les nadales l'ajudarem a desenvolupar el seu intel·lecte, perquè la música és molt estimulant per als nadons. I abans de portar-lo al bressol, si li expliquem un conte de Nadal, dormirà molt més tranquil. Amb tot això estem ambientant el dia a dia del nostre nen perquè visqui aquesta època de l'any tan màgica d'una manera especial.

Aquest Nadal registra't a Mi Primer Danone i aconsegueix un dels Lots d'Imaginarium que sortegem

També us hem de donar una gran notícia. Com que és Nadal i volem celebrar-lo amb vosaltres, Mi Primer ® Danone ha preparat un sorteig de 10 lots Imaginarium. Així que si tens un nen d'entre 6 i 24 mesos i et registres (o ja estàs registrat) a https://www.danone.es/ca/miprimerdanone.com entre el 20 de desembre del 2011 i el 6 de gener del 2012, ambdós inclosos, entraràs en el sorteig d'un dels 10 lots de regals Imaginarium, que està compost per una vaixella, una nevereta, una bossa de bany glu-glu, una bossa de passeig i un pitet.

Bones festes i molta sort!

Com es prepara?