{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

El petit és molt sensible a tot allò que l'envolta i percep l'estat d'ànim dels seus papes o de la persona que en té cura. Per tant, si el nadó està plorant, per més que ens angoixem, hem de mantenir-nos relaxades per tal que es tranquil•litzi aviat. Ja que, si intentem calmar-lo mentre estem nervioses, veurem que, encara que fem veure que estem tranquil•les, el petit ho notarà i hi reaccionarà amb més plors.


Si es donés el cas que no fóssim capaces de relaxar-nos, sempre és millor demanar ajuda a la parella, a un familiar o amic perquè amb la seva actitud relaxada pugui transmetre aquesta serenitat al petit.


També és molt important estar tranquils quan el vulguem banyar, fer-li un massatge, donar-li el sopar i portar-lo a fer non-non. Perquè si ens mantenim tranquils en tots aquests moments, el nadó s'adormirà plàcidame

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.