{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Per Nadal ens reunim tota la família i, com és normal, el petit sempre és el protagonista durant aquestes festes. Malgrat la seva edat i no ser del tot conscient del que passa al seu voltant, sempre gaudeix quan veu elements nous i diferents. Per això per Nadal hem d'aprofitar per estimular els seus sentits amb els símbols típics d'aquestes dates.

Podem ensenyar-li els ornaments de l'arbre de Nadal, que com que són brillants i de colors cridaran la seva atenció. També amb els llums de Nadal començarà a percebre nous colors i amb les nadales l'ajudarem a desenvolupar l'intel·lecte, ja que la música és molt estimulant. I si li expliquem un conte nadalenc abans de portar-lo al bressol, dormirà molt més tranquil. Amb tot això estem ambientant el dia a dia del nadó perquè visqui aquesta època de l'any tan màgica de manera especial.

Però també hem de tenir en compte que aquesta és una època de molt moviment, soroll i cares noves, de manera que el petit pot sentir-se una mica inquiet en veure tanta gent. Si veieu que s'atabala, el millor és apartar-lo del rebombori per tranquil·litzar-lo i respectar el seu horari de son habitual. Si sou a casa podeu deixar-lo al seu bressolet, però si sou a casa dels avis o els oncles haureu de preparar una habitació tranquil·la per posar-lo a dormir, envoltat de les coses que li donen seguretat (la seva manteta, el seu pijama, el seu peluix, la cançó o conte de bona nit…)

També hem de tenir en compte que la rutina del son del petit es pot alterar a causa de tantes celebracions. El més recomanable és que el nadó no perdi els seus hàbits a l'hora d'anar-se'n a dormir, ja que sinó pot estar nerviós i irritable. Si algun dia d'aquestes festes no aconseguiu de cap manera que s'adormi a la seva hora, no us preocupeu, ja que no li passarà res perquè se'n vagi a dormir una mica més tard alguna vegada, sempre que després de les festes recupereu els bons hàbits.

Aquest Nadal registreu-vos al Club Padres i aconseguiu un dels lots d'Imaginarium que sortegem

Al Club Padres volem celebrar Nadal amb tu amb el sorteig de 10 lots Imaginarium. Així que, si teniu un nen d'entre 0 i 24 mesos i us registreu (o ja esteu registrat) entre el 3 de desembre del 2010 i el 6 de gener del 2011, tots dos inclusivament, entrareu en el sorteig d'un dels 10 lots de regals Imaginarium, compost per una vaixella, una nevereta, una bossa de bany glu-glu, una bossa de passeig i un pitet.

Bon Nadal i molta sort!

Silvia
Community Manager de mi Primer® Danone

Com es prepara?