{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Per Nadal ens reunim tota la família i, com és normal, el petit sempre és el protagonista durant aquestes festes. Malgrat la seva edat i no ser del tot conscient del que passa al seu voltant, sempre gaudeix quan veu elements nous i diferents. Per això per Nadal hem d'aprofitar per estimular els seus sentits amb els símbols típics d'aquestes dates.

Podem ensenyar-li els ornaments de l'arbre de Nadal, que com que són brillants i de colors cridaran la seva atenció. També amb els llums de Nadal començarà a percebre nous colors i amb les nadales l'ajudarem a desenvolupar l'intel·lecte, ja que la música és molt estimulant. I si li expliquem un conte nadalenc abans de portar-lo al bressol, dormirà molt més tranquil. Amb tot això estem ambientant el dia a dia del nadó perquè visqui aquesta època de l'any tan màgica de manera especial.

Però també hem de tenir en compte que aquesta és una època de molt moviment, soroll i cares noves, de manera que el petit pot sentir-se una mica inquiet en veure tanta gent. Si veieu que s'atabala, el millor és apartar-lo del rebombori per tranquil·litzar-lo i respectar el seu horari de son habitual. Si sou a casa podeu deixar-lo al seu bressolet, però si sou a casa dels avis o els oncles haureu de preparar una habitació tranquil·la per posar-lo a dormir, envoltat de les coses que li donen seguretat (la seva manteta, el seu pijama, el seu peluix, la cançó o conte de bona nit…)

També hem de tenir en compte que la rutina del son del petit es pot alterar a causa de tantes celebracions. El més recomanable és que el nadó no perdi els seus hàbits a l'hora d'anar-se'n a dormir, ja que sinó pot estar nerviós i irritable. Si algun dia d'aquestes festes no aconseguiu de cap manera que s'adormi a la seva hora, no us preocupeu, ja que no li passarà res perquè se'n vagi a dormir una mica més tard alguna vegada, sempre que després de les festes recupereu els bons hàbits.

Aquest Nadal registreu-vos al Club Padres i aconseguiu un dels lots d'Imaginarium que sortegem

Al Club Padres volem celebrar Nadal amb tu amb el sorteig de 10 lots Imaginarium. Així que, si teniu un nen d'entre 0 i 24 mesos i us registreu (o ja esteu registrat) entre el 3 de desembre del 2010 i el 6 de gener del 2011, tots dos inclusivament, entrareu en el sorteig d'un dels 10 lots de regals Imaginarium, compost per una vaixella, una nevereta, una bossa de bany glu-glu, una bossa de passeig i un pitet.

Bon Nadal i molta sort!

Silvia
Community Manager de mi Primer® Danone

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre