{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

La llet i altres lactis són essencials per al desenvolupament del teu fill pel seu elevat contingut en proteïnes d’alt valor biològic i minerals com el calci. En èpoques de desenvolupament, els experts en nutrició infantil recomanen consumir-ne mig litre al dia per cobrir les necessitats, però moltes vegades no resulta gens fàcil aconseguir que els nens prenguin tanta llet.

Generalment, al matí no hi ha problema. Abans de preparar-se per anar a l’escola acostumen a demanar llet sola, amb una mica de cacau o bé acompanyada de musli, cereals d’esmorzar o flocs calents de civada.

Abans d’anar a dormir també solen demanar un got de llet calenta. Això els ajuda a relaxar-se i a agafar el son. Aquest efecte encara és més notable si hi afegeixes una culleradeta de mel.

Però a la tarda no és tan fàcil: alguns nens s’avorreixen fàcilment si han de repetir el mateix aliment.

Evita la monotonia i opta per donar-li, en lloc d’un altre got de llet, una ració de formatge fresc Danonino®. Ofereix-li per berenar dos gotets de Danonino®, que li aporten totes les propietats d’un bon got de llet i prop de 300 mg de calci.

A més a més, és baix en greix i no conté conservants ni colorants artificials, de manera que l’ajuda a créixer sa i a enfortir els ossos.

Un berenar nutritiu pot estar format per una peça de fruita o un grapat de fruita dessecada (panses, orellanes, figues seques, etc.) o fruites seques (ametlles naturals, avellanes, nous, etc.) i Danonino®. Per fer-ho més còmode, utilitza la versió bevible, perquè no cal cullera i la pots portar al parc o on vulguis.

Perquè no se’n cansi, alterna els diferents gustos de Danonino®: natural, maduixa, natural-maduixa i plàtan-maduixa.

Recorda que, perquè creixin sans, és necessari un consum variat de tots els grups d’aliments. No oblidis incloure cada dia en la dieta del teu fill aliments d’origen vegetal com ara fruita, verdura, hortalisses, llegums i cereals integrals.

Com es prepara?