{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Moltes de nosaltres pensem que els sentits de la criatura es van desenvolupant a partir del seu naixement, però la veritat és que durant l'embaràs ja són capaços de percebre diferents estímuls.


En el cas de l'olfacte, el nen, durant l'embaràs, ja pot percebre les primeres sensacions del món exterior i, una vegada neix, les olors prenatals li serveixen com a connexió amb el seu món actual, i aquests olors les troben a la llet materna. L'olfacte és el sentit que orienta el nadó en les primeres preses de llet materna i, a poc a poc, augmenta el seu perímetre d'olors amb el coll, la cara i fins i tot el perfum de la mare.


També podem desenvolupar l'olfacte del nen amb uns senzills consells:


-Quan l'estiguem alletant, és millor evitar el perfum i fer servir sempre el mateix sabó amb una olor suau.


-Cal evitar sempre el fum del tabac, perquè és perjudicial per al seu olfacte.


-Per aconseguir que s'adormi pots deixar-li un peluix o un coixí amb la teva olor i així descansarà millor.


-Fes que tota la família interactuï amb el nen, així es familiaritza amb més olors i reconeixerà més fàcilment el seu entorn.


-L'hora del bany és un moment únic per al seu olfacte, ja que els diferents sabons despertaran els seus sentits.


Espero que tots aquests consells us serveixin per potenciar al màxim l'olfacte del nen ;)

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.