{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Els intercomunicadors, també anomenats vigilabebès, s'han convertit en un dels complements imprescindibles per als pares d'avui dia, ja que amb aquests aparells es poden sentir més tranquils amb el seu nadó.


Aquest aparell aporta seguretat i control i, al mateix temps, dóna llibertat de moviments per la casa i, per tant, molta tranquil•litat en saber que tens el petit vigilat en tot moment.


Els intercomunicadors consten de dues parts: la unitat emissora, que es posa prop del nadó, i la unitat receptora, que va amb els pares. Segons el model, poden funcionar amb piles, amb bateria o connectats a la xarxa elèctrica, encara que les dues primeres són la millor opció i les que més mobilitat i autonomia permeten.


N'hi ha des dels més simples, els d'àudio, fins als més complets, amb càmera de vídeo i fins i tot altres prestacions molt més sofisticades.


Amb tots els tipus podràs sentir el nen quan tus, respira amb dificultat, es mou molt, etc. I els que porten càmera de vídeo et permeten veure si el nadó s'ha destapat, si es mou molt o, fins i tot, si s'ha posat cap per avall.


A més, avui dia disposen de moltes prestacions adaptades als pares més moderns. Els que tenen càmera de vídeo també poden reproduir les imatges del nen a la televisió i gravar-les en DVD. La majoria dels intercomunicadors tenen diversos canals de transmissió que permeten poder escoltar i/o veure el nadó correctament per un canal alternatiu en cas que hi hagi interferències en el que s'estigués fent servir. D'altra banda, els intercomunicadors més sofisticats i complets poden portar integrat un sistema de vibració al receptor perquè, quan es desperti el nadó, vibri i avisi els pares. Molts incorporen també una alarma sonora que avisa quan hi ha algun problema amb l'aparell o la transmissió, el mesurador de temperatura i la humitat de l'habitació del nen. Fins i tot poden incloure melodies per tranquil•litzar i ajudar a dormir el nadó quan es desperta, etc.


Vigila el teu fill mitjançant l'iPhone


Per als pares més moderns i als qui els encanten les noves tecnologies, aviat trobareu al mercat l' Smart Baby Monitor, una càmera de vigilància amb la qual podreu supervisar el nen mitjançant el mòbil.


Aquest intercomunicador envia les imatges directament al telèfon tant si ets a l'habitació del costat com si ets a la feina, per la qual cosa et dóna molta més llibertat de moviment que la resta d'intercomunicadors. A més, des del teu iPhone pots controlar la càmera i configurar-la perquè t'avisi quan es desperti el nen i reproduir la música que vulguis per relaxar-lo i tranquil•litzar-lo. D'altra banda, també podràs veure el nadó mentre dorm gràcies a un LED infraroig, i mesurar la temperatura i la humitat de l'habitació del nen.

 

Com es prepara?